Terwijl de verslaggever met warme sokken aan thuis bij de kachel zit, speelt D3 op de koudste Pasen ooit tegen KOAG D2. Gehuld in diverse lagen gekleurde kleding (er is zelfs een paarse legging gesignaleerd) staat de ploeg om 9.15 uur op het veld.

Het inspelen had vandaag vooral als doel om warm te blijven. Het heette dan ook warmlopen deze keer. Deze wedstrijd gaat de geschiedenis in als de wedstrijd waarin iedere speler heeft gescoord. Een snelle rekensom leert dat er dus minimaal 8 keer is gescoord.

Daar zag het na de eerste helft nog helemaal niet naar uit, want alleen Banoe slaagde erin te scoren. Weliswaar gebeurde dat heel snel, maar daarna bleven de doelpunten uit. Er waren veel onderscheppingen, heel veel doelpogingen, maar het leidde niet tot een treffer. Bij de tegenstanders viel vooral op dat er een behoorlijk verschil was in de teams. Veel goede spelers zaten bij elkaar. Het woord van deze wedstrijd was ‘snijden’. Dit werd veelvuldig geconstateerd door de scheidsrechter. Helaas niet in het voordeel van KCC/Delta Logistiek. Twee doelpunten werden om die reden afgekeurd.

Een getergd D3 ging vol de tweede helft in. In deze tweede helft ging het team helemaal los. Met nogmaals een voltreffer van Banoe was het hek van de dam. De ene na de andere speler scoorde en het team heeft gewonnen met een dikke 10-0. De andere speler die twee keer scoorde was Can. Met deze superscore op zak staat de helft van de D3 ‘s middags weer paraat bij de D4. Opwarmen hoeft niet meer en hopelijk eindigt ook die wedstrijd met een dikke voorsprong.

Dit verslag is tot stand gekomen met de input van Marieke, Carlijn en Laura. Dames bedankt.