Vrijdagavond 4 maart, voor velen een krokusvakantie werden er weer pijlen gegooid bij KCC/Hijbeko. Er was een korfbalwedstrijd en sommigen waren op vakantie, anderen hadden werkverplichtingen. Toch kwamen weer 11 darters opdraven voor een gezellig avondje. Trouwe deelnemer Marcel van Vliet won deze maartavond. Peter van Dieren werd tweede. Olaf Ullersma pakte ondanks zijn dipje de derde plek.

Vaste barmedewerker Gert Reijm was er om een heel andere reden niet bij. Na een knieoperatie was hij nog niet fit genoeg om een hele avond achter de bar te staan. Omdat Ria ook verhinderd was moesten we het zelf oplossen. Dat was geen probleem maar Gert: beterschap, we zien je een volgende keer weer graag achter de bar.

Het werd een rustige avond. Ondanks enkele afzeggingen konden we toch 11 deelnemers noteren.

501
Die 11 is een wat onhandig aantal om in poules te verdelen, maar zo langzamerhand hebben we alle aantallen tussen de 4 en 30 wel gehad. Snel werd de loting verricht voor de eerste ronde. Na deze ronde werden de beste spelers verzameld. Olaf Ullersma gooide in de finaleronde het snelste uit en pakte de eerste plaats. Peter van Dieren werd tweede, net voor Martin van Dieren.

Halve it
Voor het spel Halve it maakt de pouleindeling niet zoveel uit; je speelt immers toch voor jezelf. Wederom bleek de laatste worp voor velen de cruciale worp. Een zorgvuldig opgebouwd aantal kan immers ineens halveren. Marcel van Vliet behaalde de meeste punten. Guido Molendijk werd tweede en Marcel den Ouden derde.

Follow the Leader
Voor Follow the Leader werd de groep net als de vorige avond in twee poules verdeeld. Na de eerste ronde werden de beste drie van beide poules bij elkaar gezet op het finalebord. De overige spelers vochten voor de overige punten op het andere bord. Terwijl het tweede bord allang klaar was werd op het finalebord nog steeds hard gestreden. Vrijwel geen enkel doel bleef een ronde staan. Uiteindelijk ging de overwinning naar Peter van Dieren. Marcel den Ouden werd tweede. Marcel van Vliet moest genoegen nemen met een derde plek.

Klokje rond
Voor het laatste spel van de avond werd even snel gestemd. Het werd Klokje rond, maar welke variant? Met grote meerderheid werd gekozen voor een rondje op de dubbels. Olaf Ullersma sloot de avond goed af door dit spel, net als spel 1, te winnen. Marcel van Vliet werd, ondanks zijn naar eigen zeggen waardeloze vorm op de dubbels, tweede. Stephan Mosheuvel pakte de derde plaats.

Avondscore
Het was dit keer een avond waarbij de scores dichtbij elkaar bleven. Uiteindelijk ging Marcel van Vliet er weer met de grootste CD-bon vandoor. Zijn dochter wordt maar weer verwend... Peter van Dieren nom de tweede prijs mee naar huis. Olaf Ullersma werd derde, maar een halve punt voor Marcel den Ouden.

De avondscore van alle deelnemers vind je hieronder.

Eindstand 4 maart 2011

Plaats
 Deelnemer 
 501   Halve it   Follow the Leader   Klokje rond  Totaal 
1
Marcel van Vliet
8 11 9 10 38
2
Peter van Dieren
10 8 11 5 34
3
Olaf Ullersma
11 7 3 11 32
4
Marcel den Ouden
5 9 10 7.5 31.5
5
Guido Molendijk
7 10 8 4 29
6
Martin van Dieren
9 4.5 7 6 26.5
7
Stephan Mosheuvel
3 4.5 6 9 22.5
 
Joost Schellaars
4 6 5 7.5 22.5
9
Damian Vermeulen
6 3 4 1 14
10
Joeri van der Wal
1 2   3 7
 
Cornel van Dieren
2 1 2 2 7

Tussenstand dartcompetitie
Na verwerking van deze scores blijken de afwezigen veelal enkele plaatsen gezakt in de tussenstand. Logisch natuurlijk. Daar is echter rekening mee gehouden; de beste 8 avonden tellen immers. Marcel van Vliet staat er het beste voor. Guido Molendijk staat nog steeds tweede. De derde plek is overgenomen door Peter van Dieren.
De volgende avond spelen we op vrijdag 1 april. Dat is geen grap maar gewoon heel gezellig!

Klik hier voor nog meer foto's.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen