Door zes goals in de laatste wedstrijd tegen Unitas eindigde Bo Oppe het reguliere seizoen in de Kenonz Korfbal League als topscorer met 118 goals. Een topprestatie die hij heeft kunnen bereiken dankzij zijn neusje voor de goal en zijn teamgenoten.       

Na zijn uitverkiezing voor het Nederlands Team is dit de tweede mijlpaal voor Bo dit seizoen, hij zit dus duidelijk in de lift. Met zijn 118 goals bleef Bo de voormalig KCC/CK Kozijnen spelers Nik van der Steen (116 goals) en Gertjan Meerkerk (114 goals) net voor op de ranglijst. KCC/CK Kozijnen blijkt dus een uitstekende club voor topspitsen!

Als club zijn we natuurlijk enorm trots op Bo die in de top drie ook opvalt met zijn aantal gescoorde doorlopers, strafworpen (gegeven voor het proberen af te stoppen van de doorlopers) en een aanzienlijk hoger aantal rebounds dan zijn twee achtervolgers.

We snappen dat veel clubs Bo graag zouden zien komen, maar als KCC supporters hopen we uiteraard dat we Bo volgend seizoen nog steeds in het zwart-wit kunnen bewonderen.  

Een filmpje van alle goals van Bo dit seizoen bekijk je hier op Eyecons.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen