A.s. zaterdag gaan we met ruim 200 mensen in één spelersbus, drie supportersbussen en een aantal auto's naar Amsterdam voor de tweede kruisfinale tegen AW.DTV/e-senzaz.com. We gaan er daar met z'n alleen een groot sportief feest van maken. Dankzij onze hoofdsponsor Delta Logistiek is de bus voor iedereen gratis, je hoeft dus alleen maar je eigen kaartje te betalen. Geweldig !!!!

Voor degenen die met de bus gaan geldt uiteraard dat je je 'normaal' gedraagt in de bus en deze netjes achterlaat. Er mag in de bus gegeten en gedronken worden (alcohol alleen vanaf 18 jaar), maar dat moet je wel zelf meenemen en uiteraard wordt er alleen gedronken met mate. Elke bus heeft een buscoordinator die er voor zorgt dat alles soepel verloopt.

DE SUPPORTERS DIE MET DE BUS GAAN VERZAMELEN OM 17:30 UUR ZODAT WE STIPT 18:00 UUR KUNNEN VERTREKKEN!! Wees op tijd, want als je te laat bent vertrekken we zonder je en laten je kaartje in de kantine achter. Dan moet je dus op eigen gelegenheid naar Amsterdam. Kan je eerder komen, dan ben je welkom om de spelers uit te zwaaien die met de bus om 17:00 uur vertrekken.

Ik heb een busindeling gemaakt die je hieronder kunt vinden, kijk dus alvast of je in de Proseccobus, Bierbus of Frisbus zit. In elke bus kunnen maximaal 49 personen. Dit was best latig omdat niet iedereen in bus 2 kan, maar heb je echt grote bezwaren tegen de busindeling, mail dan uiterlijk vrijdag 22:00 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik probeer je naar een andere bus te verplaatsen. Dat gaat uiteraard alleen als daar nog plek is, VOL is VOL!! Kijk hier voor de busindeling.

Tot zaterdag!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen