Arbitrage omvat: scheidsrechters, beoordelaars, waarnemers, juryleden.

Ik kan met trots melden dat na afgelopen weekend de arbitrage van KCC/CK Kozijnen alle sportieve verplichtingen heeft weggewerkt.

Het wegwerken van deze sportieve verplichting houdt in dat alle wedstrijdteams van KCC/CK Kozijnen ook volgend zaalseizoen zonder punten in mindering aan het seizoen mogen beginnen.

Deze externe verplichtingen zijn weggewerkt door een kleine groep externe scheidsrechters en beoordelaars die nu nog voor de uitdaging staan om in de komende weekenden tot het einde van het zaalseizoen minimaal 15 verplichtingen weg te werken. Als dat lukt dan gaat KCC/CK Kozijnen het zaalseizoen in ieder geval afsluiten zonder boete en wie weet misschien wel een kleine bonus en dat zou natuurlijk prachtig zijn.

Het moge duidelijk zijn dat het fluiten en beoordelen van alle externe verplichtingen alleen maar kan als ook intern alle thuiswedstrijden gefloten worden. Deze wedstrijden worden gefloten door KCC-scheidsrechters of KCC-teams. Het is een hele opgave om ook dit geregeld en afgedicht te krijgen en ik ben dan ook iedereen zeer dankbaar voor hun flexibiliteit en inzetbaarheid tijdens dit bijzondere zaalseizoen. Ook de thuiswedstrijden van de komende 3 weekenden moeten nog gefloten worden en her en der mag een team nog een naam leveren. Ik ga er vanuit dat ieder team dat ook nog even doet. 

Als laatste verdient KCC/CK Kozijnen ook verplichtingen met het wegwerken van jurydiensten. 0,5 verplichting voor iedere juryvoorzitter die KCC/CK Kozijnen levert, echter geen jury zonder ook een schotklokker en tijd/scorewaarnemer dus ook hier een gezamenlijke effort. Ook hier is hard gewerkt om alles bezet te krijgen. Een enkele dienst, een dubbele en een enkele keer zelfs een trippel dienst zorgde ervoor dat ook hier de punten bij elkaar geschraapt werden en in de komende weekenden nog worden.

Laten we met zijn allen dus nog even de schouders onder alle arbitrage activiteiten voor de laatste 3 weekenden van dit zaalseizoen zetten en zorgen dat KCC/CK Kozijnen ook de laatste verplichtingen gaat wegwerken. LET’S GO FOR IT!

Met vriendelijke groet,

Saskia van Vlaanderen-Kanij
Coördinator Arbitrage
T: 0641386387 / E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen