Afgelopen weekend hebben wij onze Jeu de Boules vrienden in Enschede weer een bezoek gebracht.  Zaterdagochtend kwamen wij met 22 personen aan in Hotel Marktzicht in Losser waar wij voor dit weekend hadden geboekt. Daar wij hadden besloten ook voor de zaterdagmiddag iets te organiseren moesten wij gelijk weer vertrekken naar Overdinkel om daar de broodmaaltijd te gebruiken met aansluitend een bezoek aan het Smokkel- en Textielmuseum. De maaltijd en het bezoek aan het museum werd door allen zeer op prijs gesteld. Daarna terug naar Losser waar in de avond een voortreffelijk diner werd geserveerd.

De volgende ochtend, zondag, op naar Enschede voor onze negende clubontmoeting met Rigtersbleek, net als wij een Korfbal- en Jeu de Boules vereniging. De ontvangst met koffie en cake was weer allerhartelijkst en na de opening door de voorzitter Kees Vet kon het boulen beginnen. Gelukkig waren de weersomstandigheden redelijk en behoefden wij slechts 1 keer te schuilen voor de regen. Na 2 partijen werd er door Rigtersbleek voor een smakelijke lunch gezorgd waarna de overige 2 partijen gespeeld werden.

De eerste plaats was dit jaar voor Frits Knoppert van KCC/Hijbeko die een gevulde knapzak in ontvangst mocht nemen. Nummer 2 werd Rina van Rigtersbleek, terwijl plaats 3 terecht kwam bij Anja van Kaam weer van KCC/Hijbeko.

Hierna gingen wij allen terug naar ons hotel in Losser waar weer een voortreffelijk diner werd geserveerd. De avond verliep verder rustig, daar het al met al toch wel een vermoeiende dag was geweest. Maandagmorgen na het ontbijt keerden wij allen weer huiswaarts.

Wij kunnen terugzien op een zeer geslaagd weekend en spreken de wens uit dat volgend jaar Rigtersbleek weer bij ons op bezoek kan komen wat dan de tiende keer wordt.

Koos Persoon (KCC/Hijbeko)

Klik hier voor nog meer foto's.
Klik hier voor de einduitslag.


Dat ook de jeu de boulers van Rigtersbleek een prima weekend hebben gehad blijkt uit hun verslag:

Het was een drukke week voor de boulers

Zondag 22 de Jeu de Boule gasten uit Capelle aan de IJssel. Het was een groot genoegen om deze boules vrienden weer te mogen ontvangen. We speelden bij redelijke weersomstandigheden 4 partijen met een onderbreking voor de in goede smaak vallende lunch.

Nadat alle plussen en minnen op de rij waren gezet, bleek:

  • dat Reintje Fij met de poedelprijs naar huis mocht gaan;
  • dat Rina de beste Bleekbouler was (4 gewonnen saldo 19) en de 3e prijs in ontvangst mocht nemen
  • dat de 2e prijs door Anja van Kaan (saldo + 25) naar Capelle mocht worden meenemen
  • dat knapzak voor de 1e prijs was voor de Capellenaar Frits Knoppert (saldo + 27)

Het was een heel geslaagde dag en laten we hopen dat we volgend jaar op bezoek kunnen gaan in Capelle.

Kees Vet (Rigtersbleek)

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 20 april 2024 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties