Afgelopen woensdag 5 oktober vond de tweede editie van het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi voor groep 3/4 plaats. Als KCC/SO natural organiseren we dit toernooi op eigen initiatief, parallel aan het schoolkorfbaltoernooi voor groep 6/7/8 (georganiseerd door Sportief Capelle).

Schoolkorfbaltoernooi groep 3 en 450 kinderen van diverse scholen uit Capelle en Rotterdam startten in een stralend zonnetje met een opwarmdansje en een clinic. Daarna ging het toernooi van start. In 3 poules streden 11 teams om de overwinning. Na afloop ontvingen alle deelnemertjes van bestuurslid Cor van Os een fotolijstje met een -razendsnel afgedrukte- teamfoto. Ook kregen ze een tasje met wat lekkers en informatiemateriaal van KCC/SO natural, inclusief een uitnodiging voor een aantal proeftrainingen.

Het was een zeer geslaagde middag, niet in de laatste plaats door de geweldige hulp van onze eigen D-jeugdleden, die hun taak als teamcoach met veel enthousiasme hebben uitgevoerd. Ook veel dank aan de scheidsrechters, barpersoneel, fotografen, geluidstechnici en andere vrijwilligers. Dank ook onze hoofdsponsor, die ons aan tasjes hielp. Dankzij jullie kunnen we hopelijk weer een aantal nieuwe jeugdleden verwelkomen!

Meer foto's van deze middag vind je hier.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties