Na een aantal jaren afwezig te zijn, was KCC/SO natural weer eens aanwezig op het Ten Donck toernooi. Afgelopen zaterdag reisde het met drie teams, een scheidsrechter en een aantal supporters af naar Ridderkerk om het seizoen af te sluiten met het toernooi, dat dit jaar ongeveer honderd teams telde.

Het was alweer zo'n 5 a 6 jaar geleden dat er een KCC-ploeg meedeed aan het Ten Donck toernooi. Doordat de toernooien die volgden samenvielen met Nederlandse Kampioenschappen, oefenwedstrijden en andere activiteiten, deed er lange tijd geen enkel KCC-team meer mee aan het toernooi. Dit jaar was KCC/SO natural er wel weer bij.

De E1 en E2 (speelden samen in een team), F1 en F2 mochten gisteren in actie komen op het Ten Donck toernooi. Het weer was verre van optimaal, maar daar maalden de kinderen niet om: zij genoten van een aantal leuke en ontspannen wedstrijdjes, terwijl zij tijdens de pauzes te vinden waren bij activiteiten zoals de stormbaan. 

Helaas vielen de E1 en F2 niet in de prijzen. De F1 leek hard op weg om knap eerste te worden, maar Oranje Wit F1 bleek net iets te sterk. Desalniettemin werd de F1 tweede van de poule en dus ontving het team nog een mooie beker. 

Ten Donck bedankt voor de uitstekende organisatie en gastvrijheid (ook voor de scheidsrechters). Iedereen heeft genoten van een gezellig toernooi. Wat mij betreft zijn we er volgend jaar gewoon weer bij!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties