Zaterdag 7 november met de bus van Leon Reizen op weg naar Wageningen. Het team heeft een aderlating ondergaan maar met 5 dames en 2 heren en Wim als supporter van de G ging het met gematigde stemming op weg. Zou dit het laatste optreden van ons G zijn hoorde je. Nou als we maar 4 wedstrijden spelen maken we er toch een leuke dag van. We bleken in een niet al te sterke poule te zitten.

Met 2 heren ingeleend Wesley van DKB Best en Alex van Atalanta ging de 1e wedstrijd van start en binnen 2 minuten was het al 2 - 0 voor ons, het team kreeg vertrouwen in eigen kunnen, het knopje werd omgedraaid en het ging als van ouds op volle toeren. Uitslag  7 -  1. De 2e wedstrijd ging rustig van stert  de 2 heren waren wat ingespeeld en de trein ging lopen. Ons G stoomde op naar  6 - 2 winst. Dat gaf hoop!!! De 3e wedstrijd was op papier een stuk pittiger. Het ging moeizamer maar met wat meer rust in het team konden we ook deze wedstrijd met winst afsluiten.

Na de uitslagenlijst te hebben bekeken, Hoera!! JA!!!!! KCC/SO natural G  stond in de finale. Ik zag weer vanouds glunderende gezichten. Alle pijntjes en ongemakken werden even in de kast gezet. De finale was KCC/SO natural  tegen Devinco. Devinco een jong maar goed team. Verleden jaar  speelden we de finale ook tegen dit team. Toen wonnen we  in de laatste minuut scorend met 3 - 2.

De finale. Met het oplopen van beide teams naar de middenstip ging het onder gejuig en applaus eindelijk van start. Het team tot rust en concetratie gemaand te hebben . De eerste aanval liep goed en wamm 1 - 0. De verdediging gaf niets weg en stond scherp. 2e minuut weer raak. Wamm 2- 0. Devinco raakte wat van slag en probeerde te forceren om tot scoren te komen. De 5e minuut werd het 3 - 0. Nu was het zaak om gecontroleerd de wedstrijd uit te spelen. Het werd nog 4 - 0. We konden de beker weer mee naar huis nemen. Dat wij dit toernooi zouden winnen had niemand van ons gedacht, 3e of 4e  had al mooi geweest. Maar dit resultaat was grandioos.

Op naar de Chinees  waar we weer aan een grote ronde tafel zaten. De gesprekken kwamen los, de beker in het midden werd alles op een rijtje gezet. Mijn gedachten gingen moet dit nu zo eindigen dit mag toch niet gebeuren. Ook aan tafel was het gesprek hoe nu verder. We hebben in ieder geval laten zien dat we er nog bij horen.

We danken KCC/SO natural en natuurlijk Leon Reizen die dit evenement weer voor ons heeft mogelijk gemaakt.

Ik bedank ook het team voor hun enorme inzet

Simon

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties