Nog maar net gepromoveerd naar de 1e klasse speelde de D2 afgelopen zaterdag (30 mei) alweer een kampioenswedstrijd! Bij winst op Oranje Nassau / Spirit D1 was de D2 gedeeld kampioen geweest met de Vlaardingers! Helaas was de D2 in de eerste helft toch wat teveel onder de indruk van de bloedfanatieke Vlaardingers die met voor de gelegenheid oranje geverfde haardossen speelden. Maar na 2-0 achter te hebben gestaan ging de D2 gelukkig toch nog met 2-1 de rust in. In de 2e helft waren de rollen echter omgedraaid, want nu werden de Vlaardingers door de Capellenaren in het nauw gedreven. Oranje Nassau kreeg in tegenstelling tot KCC/Delta Logistiek nog maar weinig kansen, maar ze waren helaas wel trefzekerder (3-2).


Op basis van het spel van KCC/Delta Logistiek in de 2e helft, en met name het zinderende slot in het 4e kwart, had KCC/Delta Logistiek kunnen winnen en dat zou nog verdiend geweest zijn ook. Dan waren ze alweer kampioen geworden, het was toch wat geweest. Met een gelijkspel, waarvoor ze in de laatste minuten nog dotten van kansen hadden, waren ze nog tweede geworden. Maar nu, met het nipte verlies, eindigden ze dan uiteindelijk op de 3e plaats (van de 6 ploegen in de competitie). Maar slechts net gepromoveerd naar de 1e klasse toch een zeer verdienstelijke prestatie!

Het overgrote deel van de D2 (8 van de 10 kinderen) gaat volgend seizoen door naar de C: Aislinn, Nicole, Shaniqia, Valentijn, Martijn, Floris, Davey en Joshen. Heel veel succes gewenst!
Van de enige 2 eerstejaars spelers, Jouke en Pascalle, heeft de laatste ervoor gekozen om volgend seizoen te gaan voetballen (bij de meiden D1 van vv Capelle), maar wie weet zien we haar over een jaar wel weer terug. Jouke, ook nog heel veel succes in de D volgend seizoen!

Henry Dol (vader van Pascalle)

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties