Het team stapte zaterdag om 8uur in de bus opweg naar Wageningen.

Wemoesten de titel van 2013 verdedigen.Het was merkbaar dat het team er zin in had gelach en gekwetter alom.

Het was druk op de weg maar gelukkig waren we op tijd in het sportcentrum.

Er waren 2 poules ,wij zaten in de A poule met ;Antilopen;DKB / RustRoest en

KV Tilburg . B poule ;Atelante;DVO ;Devinco en KVZ.

1e wedstrijd was KCC delta logistiek - Rust Roest.

De opdracht was rustig maar geconcentreerd spelen.Al snel was het 1 - 0 de aanval ging draaien en liep uit tot 4 - 0 De verdediging gaf niets weg en kon de 0 behouden .Na de functie wissel kon ook deze aanval nog 2 x scoren .Eindstand 6-0

Leuke start om te beginnen.

2e wedstrijd was KV Tilburg - KCC delta logistiek .

In deze wedstrijd werd wat meer tegenstand verwacht.Maar met een bliksemstart was het in de 1e min al 0-1 .Het antwoord kwam snel en werd de 1- 1 op het bord gezet.Even wakker geschut en de concentratie was er weer.KCC kon verder uitlopen naar 2 - 5 wat ook de eindstand was. Goed gespeelt met goed kombinatiespel zeker verdient gewonnen.

Na de lunch werd er voor alle teams een vorm van estafettespel gespeeld, daar werden we 2e achter Devinco.

3e wedstrijd KCCDelta logistiek -Antilopen .

Dit team speelt en met nama speelt leuk korfbal,maar was niet opgewassen tegen ons. Met speels gemak werd de eindstand 6 - 0 . Inhoudend dat we in de finale stonden . Afwachtend wie er uit de B poule onze tegenstander werd. Vorigjaar was dit KVZ . Maar het werd Devinco.Dit is een jongteam speelt goed en is balvast en snel.

Wat we bij de G teams veelal zien is , dat er onderling veel contact is zo ook nu. Er werd met Devinco ondanks de spanning van een finale over koetjes en kalfjes gepraat en lolletjes gemaakt . En zo hoort het ook!! Maar nu de finale wedstrijd.

Finale KCC Delta logistiek G - Devinco G

De team werden een voor een opgeroepen naar de middenstip onder luid applaus.

De opdracht was gelijk druk zetten en scherp en kort verdedigen .

KCC starte snel en met goed combinatiespel was het snel 1 - 0 .De machine ging draaien de druk van de finale strijd viel weg en 2 - 0 , 3 - 0 Dit was ons G team weer. Na de functie wissel miste Devinco nog een strafworp .Maar het werd nog

3-1 Een dame van KCC was even van de wijs en scoorde voor Devinco ze dacht nog in de aanval te staan . Het werd toch nog 4 - 1 als eindstand .

Het was een goede finale wedstrijd tegen een goed spelend Devinco team .Zij zullen volgend jaar zeker sterker voor de dag komen . We kijken er naar uit .

Na de douche had het team toch wel trek gekregen ,de honger was nog niet gestild na de zege. Een Chineesje zag het team wel zitten .Dus op naar de Chinees van vorig jaar . Wederom konden we aan een grote ronde tafel zitten en gezellig na genieten van deze dag en ook nu AANVALLEN.

Na een overvloedig maal de bus weer in op naar Capelle . Nog een drankje bij KCC moe maar voldaan naar huis na een heel fijne dag .

KCC Delta logistiek G mag terugzien op een weer goed resultaat in 2014.

Veldkampioen 2013/14 Zaalkampioen 2013/14 . 4e op de Special Olympics Nederland . 2e plaats herfst 2014 . en de Veluwecup 2014.

Met dank aan KCC en Leonreizen die dit voor ons hebben mogelijk gemaakt.

Nog meer foto's vindt je via http://www.debalderin.wur.nl/Fotos/G-cup/

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties