Een nieuw seizoen, een nieuw team, kortom : nieuwe kansen voor KCC/Delta Logistiek B1!
Een seizoen waarin wij als team onze inzet en plezier voorop zetten en niet zo zeer kijken naar de resultaten maar naar de vooruitgang van alle 8 de spelers.

En dan na een aantal trainingen, goede gesprekken en oefenwedstrijden was dan daar het eerste competitie duel: RWA B1 - KCC/Delta Logistiek B1. Wie gaat hier de eerste punten pakken? Wie laat zien dat zij de meeste kracht en doorzettingsvermogen hebben? U leest het allemaal hieronder.

Op de vroege ochtend, om 07.45, vertrok KCC/Delta Logistiek B1 dan eindelijk richting het eerste competitie duel in Rhoon met volle energie. Er werd wat gelachen, gegrapt en gegrold maar na de aankomst was daar dan weer de volle concentratie en inzet zoals wij uiteraard gewend zijn. Na enkele aanwijzingen, goede gesprekken onderling en de vele concentratie bij het inschieten en warmlopen was dan daar het fluitsignaal voor de "aftrap".

De eerste paar minuten werd er gelijk geknokt en als snel kwam KCC/Delta Logistiek B1 op een kleine voorsprong. Helaas konden we deze niet veel uitbreiden en als snel kwam RWA B1 op een gelijke stand. Het liep gedurende de eerste helft continu gelijk op maar toch wist KCC/Delta Logistiek B1 een kleine voorsprong te pakken en met 6-8 de rust in te gaan.

In de tweede helft moest KCC/Delta Logistiek dus zien uit te breiden en de 2 punten te pakken. Helaas lukte dit in de eerste instantie niet en liep het weer gelijk op maar (gelukkig zit er een 'maar' aan) zo'n 20 minuten voor tijd wist KCC/Delta Logistiek B1 de voorsprong te pakken en kwamen na geweldige acties en mooie doelpunten op een eindstand van 11-15. Kortom : de 2 eerste punten zijn binnen en heeft KCC/Delta Logistiek B1 zijn visite kaartje afgegeven.

Uiteraard zijn er na alle fantastische doelpunten, acties en afleveringen van de visite kaartjes ook wat min puntjes maar daar zal weer hard op worden getraind en wij als 8 toppers, van de B1, hebben er bizar veel zin in en we hopen zo nu en dan op uw en jouw steun vanaf de zijlijn.

Ook wil ik de volgende twee mensen bedanken; Menno en Lise. Bedankt voor het meespelen en/of reserve staan en ik hoop jullie vaker terug te zien.
Naast dat wil ik ook alle 'rij-ouders' bedanken voor het fantastische vervoer op de vroege ochtend!

En als laatste wil ik even aandacht schenken aan ...onze teammaat en nu onze trouwe supporter ; Nina Wierenga. Wij alle 8 missen jouw inzet en bijdrage in het team en vinden het super dat je er toch elke keer weer erbij bent! Nien; "You never walk alone!" ;-)

Maar ook aan dit verhaal komt een einde maar toch wil ik u even meegeven dat wij aanstaande woensdag een wedstrijd spelen tegen Vitesse. Een wedstrijd waar wij zeker de strijdbijl niet neerleggen en hopen op een kleine steun van u als supporter. Raadpleeg voor de speeltijd het programma.

Bedankt voor het lezen en hopelijk tot snel!

Mvg,
Aron Verhoeven - B1

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties