Van zaterdag 30 september tot en met zondag 8 oktober is de Week van de Scheidsrechter 2023. Hét jaarlijkse moment waarop we met en namens de gezamenlijke sport onze scheidsrechters, juryleden en officials bedanken voor hun inzet. 

Het KNKV moedigt korfballers en verenigingen aan om hun scheidsrechters en officials tijdens de Week van de Scheidsrechter in het zonnetje te zetten! Want, ook al zou het heel normaal moeten zijn dat alle sporters de inzet van hun arbiters waarderen, een beetje extra aandacht voor wat zij doen voor de korfbalsport is zeker op zijn plaats!

20230928   zonder SR geen wedstrijdBij KCC/CK Kozijnen noemen wij de Week van de Scheidsrechter de Week van Arbitrage want ook de beoordelaars, waarnemers, scouts en begeleiders die wekelijks bezig zijn om het KNKV scheidsrechterskorps te bekijken (en hopelijk nog beter te maken) bedanken wij in deze periode.

Voor alle genoemde officials is er op zaterdag 30 september en zaterdag 7 oktober 2023 een kleine attentie. Uiteraard worden ook onze vaste scheidsrechters en beoordelaars niet vergeten, evenals iedereen die tot nu toe een wedstrijd heeft gefloten. Om het feest compleet te maken krijgen alle scheidsrechters die fluiten tot en met de zaal een attentie, evenals onze fluiters bij het schoolkorfbal.

Een attentie als dank, maar ook als aanmoediging om te blijven fluiten, want het eigenlijk heel simpel maar waar – “zonder scheidsrechter geen wedstrijd”.

Voor alle spelers en trainer/coaches en wellicht ook ouders. Bedankt de scheidsrechter deze weekenden maar eens extra voor zijn/haar aanwezigheid en inzet!

Namens de Commissie Arbitrage van KCC/CK Kozijnen

Jan vd Berg en Saskia van Vlaanderen-Kanij

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties