Na goed overleg, zal KCC/CK Kozijnen na dit seizoen afscheid gaan nemen van Pieter Korteweg. Twee seizoenen lang was hij werkzaam bij onze vereniging. De afgelopen twee jaar hebben we Pieter gezien als een trainer met veel ambitie en heeft hij zich vol ingezet om onze spelers beter te maken. We hebben spelers onder zijn leiding een mooie ontwikkeling door zien maken. Iets waar we als vereniging erg blij mee zijn!

20230527   Pieter KortewegKCC/CK Kozijnen wilde graag door met Pieter als trainer, echter heeft hij zelf aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. Na dit seizoen gaat hij aan de slag als trainer/coach van Albatros A1.

"Een mooie kans om als coach te kunnen acteren op junioren hoofdklasse niveau was altijd wel één van de dingen die op mijn verlanglijstje stond. Bij KCC werd ik op mijn wenken bediend met twee prachtige hoofdklasse jaren. Ik wil de club dan ook graag bedanken voor het vertrouwen en de kans die ze mij gegeven hebben. Het werden twee totaal verschillende seizoenen. In seizoen één deden we mee om de kruisfinale plekken, helaas gooide corona roet in het eten voor het zaalseizoen en kwamen we op het veld net te kort. In het tweede seizoen, waarin we zeker in de zaal als team groeide, hebben we een ongelofelijk mooie prestatie geleverd door in de zaal te handhaven. Ook op het veld zullen we er nog alles aan doen om zo goed mogelijk te eindigen.

De omstandigheden waarin wij als staf konden werken bij KCC waren altijd top, alsmede de coaches met wie ik heb samengewerkt de afgelopen twee jaar. Mijn dank gaat ook zeker uit naar hen omdat de samenwerking top was en we het echt met elkaar deden! Ik zal ook zeker de leuke donderdagavonden niet vergeten waarin ik wekelijks zeg 'ik ga vanavond echt rond 22.00 uur naar huis' om dan pas na middernacht thuis te komen...

Ik hoop nog vaak langs te komen en het zou mooi zijn om de junioren die wij als staf getraind hebben de afgelopen twee jaar dan te zien schitteren in het eerste van KCC!", aldus Korteweg.

We willen Pieter bedanken voor de fijne samenwerking en de afgelopen twee jaar dat hij bij KCC/CK Kozijnen trainen heeft gegeven. We wensen hem veel succes in zijn verdere loopbaan als trainer/coach!

De TC

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties