Eerst maar even het SLECHTE nieuws.
Op dit moment moeten we met de arbitrage groep nog 37 verplichtingen wegwerken totdat we bij de 0 zijn en geen boetes krijgen. Er staan voor de resterende 3 competitieweekenden nog wel de nodige wedstrijden gepland en we kunnen nog wel wat wedstrijden kiezen, maar het gaat ons helaas hoe dan ook niet lukken om op het veld alle verplichtingen die KCC/CK Kozijnen heeft gekregen van het KNKV (100 stuks) weg te werken. Ondanks de tomeloze inzet van een groep externe en interne scheidsrechters en beoordelaars.
Waarom niet?  Simpelweg omdat de groep met wie we alle verplichtingen moeten wegwerken te klein is. 
Dat betekent boetes voor KCC/CK Kozijnen en dat is zonde want die geld kunnen we als vereniging dan niet besteden aan andere leuke en/of noodzakelijk dingen.

 

Dan is er gelukkig ook GOED nieuws.
Het is de arbitrage groep gelukt om voldoende verplichtingen weg te werken zodat de sportieve sanctie (punten in mindering) voor komend seizoen weggewerkt zijn. Dit betekent dat ook voor het veldseizoen 2023-2024 alle ploegen zonder punten in mindering aan het seizoen kunnen starten.
Dat was voor het zaalseizoen ook al gelukt, dus conclusie is dat het hele seizoen 2023-2024 begint zonder een enkele punt in mindering.

Onze groep externe en interne scheidsrechters is enthousiast maar wordt steeds kleiner. Ik hoop dat iedereen ook in seizoen 2023-2024 zich blijft inzetten, maar als dat niet zo is dan hoor ik dat graag persoonlijk. Wel zou ik iedereen willen vragen om na te denken hoe we deze groep ‘externe en interne arbitrage’ zouden kunnen uitbreiden. Wie kan er wil er opgeleid worden tot verenigingsscheidsrechter (F/E, BCD, A/S of tot bondsscheidsrechter of beoordelaar)? Hebben jullie ideeën, laat het mij vooral weten.

Voor nu alvast hartelijk bedankt voor jullie inzet.

Met vriendelijke groet,

Saskia van Vlaanderen-Kanij
Coördinator Arbitrage
T: 0641386387 / E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties