Twee weken geleden vroeg een ouder aan mij of mijn e-mail uit 2019 over het behalen van het spelregelbewijs nog actueel is. Ja is het antwoord ook al klinkt dat misschien gek! De afgelopen twee jaar zijn natuurlijk bijzondere jaren geweest met soms wel en vaak geen korfbal. Nu lijkt het erop dat we nog wel even actief kunnen en mogen blijven, daarom ook weer aandacht voor de Korfbalmasterz.

De achtergrond van dit spelregelbewijs is de gedachte dat wanneer iedereen goed op de hoogte is van de spelregels er met plezier gespeeld en gekeken wordt. Dus is de KNKV in het seizoen 2015/2016 gestart met het invoeren van dit bewijs, verplicht voor alle leden vanaf 14 jaar, bij alle verenigingen. Onder het motto: ‘Samen op weg naar een positieve sportcultuur!’

Binnen KCC/CK Kozijnen zijn er veel leden die dit bewijs hebben gehaald in de afgelopen zes jaar. En ook ontbreken er nog een aantal. Hieronder een kort overzicht per team hoeveel personen het spelregelbewijs nog niet hebben gehaald:

 TeamAantal personen 
 S1/S2 2
S3 5
S4 2
S5 5
S6 4
S7 7
S8 2
S9 2
A1 5
A2 6
A3 15
B 6

 

Heb jij nog geen spelregelbewijs?
Op www.korfbalmasterz.nl wordt uitgelegd hoe je dit kan behalen. Je kunt meteen per onderwerp oefenen met een aantal vragen. Zo zie je gelijk hoe het met je kennis van de regels gesteld is. Ben je weer op de hoogte van de spelregels en wil je examen gaan doen, dan kun je inloggen met je Sportlinkaccount op deze site (Log in voor je bewijs).

Wil je weten of je dit bewijs moet halen?
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik laat het je weten.

Kom je er niet uit? Vraag dan een teamgenoot of je trainer om je te helpen. Wil je als ouder meer weten over de spelregels dan is dit een leuke manier om je kennis te verdiepen. Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we maken het in orde.

Succes!

Nanda Stuurman

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties