Raad de uitslag van de wedstrijd GG/IJskoud de Beste 1 – KCC/CK Kozijnen 1 van zaterdag 2 april en win kaartjes voor de Korfbal Leaguefinale in Ahoy op 16 april a.s.

We hopen natuurlijk allemaal dat de selectie van KCC/CK Kozijnen zaterdag wint in Wormer waardoor we volgend seizoen weer in de Korfbal League en Reserve Korfbal League uit zullen komen.

Je kunt de uitslag van de wedstrijd van de eerste teams raden door hieronder (eenmalig) de door jou verwachte uitslag in te vullen en daarnaast ook aan te geven welke KCC-heer en -dame topscoorder worden. Bij gelijk ingevulde eindstand zullen we kijken naar de ingevulde topscoorders. Mocht niemand het goed raden, dan wint diegene die er het dichtstbij zit.

De winnaar wint 3 kaartjes voor de Korfbal Leaguefinale die op 16 april om 16:00 uur gespeeld wordt in Ahoy.
Deze kaarten voor de KL finale zijn ter beschikking gesteld door Erima de leverancier van de Fanshop op onze website.

Deelname aan deze actie is alleen voor leden van KCC/CK Kozijnen.
Invullen kan tot zaterdag 2 april 12:00 uur.

Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen voor de wedstrijd van zaterdag 2 april a.s? Niet getreurd, je kunt de wedstrijd in onze eigen kantine kijken via de livestream. Vanaf 19:00 uur is de kantine geopend om ons vlaggenschip virtueel te steunen. Daarnaast is ook de bar geopend om wat lekkers te bestellen als je wilt. Ook na de wedstrijd zal de kantine geopend blijven om met elkaar na te praten, te proosten of wie weet nog een dansje te wagen. Om te zorgen dat we kunnen inschatten hoeveel we moeten inkopen, zou het fijn zijn als je aangeeft dat je erbij bent via dit formulier.

We hopen natuurlijk dat ons 1e zich zaterdag direct gaat handhaven in de Korfbal League. Als het ze lukt om het fel begeerde ticket voor nog een jaartje League binnen te slepen, dan willen we de selectie feestelijk onthalen bij de kantine. Aangezien Wormer ruim een uur rijden is, zal dit pas later op de avond zijn. Toch hopen we dat zoveel mogelijk leden aanwezig zullen zijn, zodat we er met elkaar een feestje van kunnen maken!

Deadline is verstreken. Invullen is niet meer mogelijk.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties