Heb je geen kaartje kunnen bemachtigen voor de wedstrijd GG/IJskoud de Beste 1 - KCC/CK Kozijnen 1 van aankomende zaterdag 2 april? Niet getreurd, je kunt de wedstrijd in onze eigen kantine kijken via de livestream. Vanaf 19:00 uur is de kantine geopend om ons vlaggenschip virtueel te steunen. Daarnaast is ook de bar geopend om wat lekkers te bestellen als je wilt. Ook na de wedstrijd zal de kantine geopend blijven om met elkaar na te praten, te proosten of wie weet nog een dansje te wagen.

Logo Korfbal League kleinWe hopen natuurlijk dat ons 1e zich zaterdag direct gaat handhaven in de Korfbal League. Als het ze lukt om het felgebeerde ticket voor nog een jaartje League binnen te slepen, dan willen we de selectie feestelijk onthalen bij de kantine. Aangezien Wormer ruim een uur rijden is, zal dit pas later op de avond zijn. Toch hopen we dat zoveel mogelijk leden aanwezig zullen zijn, zodat we er met elkaar een feestje van kunnen maken.

Om te zorgen dat we kunnen inschatten hoeveel we moeten inkopen, zou het fijn zijn als je aangeeft dat je erbij bent via onderstaand formulier.

[Form GG_KCC_Kantine not found!]

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties