Na het mooie resultaat van de landelijke actie van maandag 7 maart jl. willen wij op initiatief van Aart Hagenaar bij KCC/CK Kozijnen graag ook een actie organiseren en wel op zaterdag 12 maart a.s. voor Oekraïne. Het zou heel mooi zijn als zoveel mogelijk korfballers en familieleden van korfballers aan deze actie mee willen doen. Alle KCC-teams krijgen vandaag of morgen via WhatsApp een bericht hierover. Het idee is om per team een bedrag te doneren wat gebaseerd is op het totaal aantal gescoorde doelpunten van de wedstrijden van a.s. zaterdag 12 maart. Het bedrag per doelpunt kan ieder team zelf bepalen.

Alle andere lezers van dit bericht kunnen uiteraard ook deelnemen aan onze actie door onderstaande link te gebruiken of het scannen van de QR-code. We zullen z.s.m. na komend weekend het totale bedrag bekend maken wat overgemaakt zal worden op giro 555.

Waarschijnlijk heeft iedereen de laatste dagen op televisie wel gezien hoe hard het geld nodig is.

Er is een betaalverzoek gemaakt voor onze KCC-actie voor Oekraïne. Je kunt het bedrag aanpassen en met elke bank in Nederland betalen. Dank je wel alvast voor jullie bijdrage!

https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=PBx85lKAv7jKZeGgM8v7bepmKLSw3SQN

20220308   Betaalverzoek Oekraine

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties