Zoals bekend is bij de leden van KCC/CK Kozijnen hebben we als club het voorrecht dat er met bovenstaande teams en de selectie totaal zes teams zaalwedstrijden op het allerhoogste niveau met de schotklok mogen spelen.

Maar achter de schermen is er slechts een kleine groep vrijwilligers die er wekelijks alles aan doet dat deze teams kunnen laten spelen. Niet alleen het wedstrijdsecretariaat, maar in de zaal ook de toppers achter de jurytafel. Nu denk je, dat komt altijd goed. Helaas de laatste tijd hebben we een schrijnend tekort aan mensen. De mensen die al in deze groep zitten moeten vaak dubbelen en dat is niet altijd haalbaar. Hierdoor zou het voor kunnen komen dat we echt geen mensen hebben en de wedstrijden van bovengenoemde teams niet kunnen doorgaan.

Als topvereniging moeten we dit uiteraard niet willen en daarom nogmaals een oproep aan leden, ouders of andere KCC-fans om zich aan te sluiten bij deze enorm leuke en gezellige groep. Je kan dan zelf kiezen of je de tijd/score wilt bijhouden, zorgt dat de schotklok bij het raken van de mand weer naar 25 teruggaat of zelf als “chef” van de tafel fungeert, de zgn. juryvoorzitter. We zoeken vooral mensen die voorzitter kunnen zijn bij de wedstrijden van het 3e, 4e, A1 en B1. Het is niet moeilijk en je hebt zelfs eerste klas zitplaatsen bij de wedstrijden.

Denk je na het lezen, ik wil graag dit team komen versterken en zorgen voor topkorfbal?

Geef je dan na het lezen direct op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties