Zojuist is het definitieve zaalprogramma 2021-2022 met verzameltijden toegevoegd op de website. Scheidsrechters, vervoer en zaalwacht volgen z.s.m.

De komende dagen worden de scheidsrechters nog toegevoegd. Het vervoer en de zaalwacht zijn zojjuist toegevoegd. Het vervoer en de zaalwacht zijn geautomatiseerd gevuld, gecontroleerd en waar nodig handmatig aangepast. Dat is een behoorlijke klus. Het kan dus gebeuren dat er iets verkeerds staat of dubbel is ingepland. Wil je ruilen, doe dat dan zelf met andere ouders/spelers binnen je team. Uiteraard is het handig als je dat mailt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we dat kunnen aanpassen en op de site altijd de juiste informatie staat. 

Bij de senioren heb je zaalwacht voor of na je eigen wedstrijd (als er twee senioren ploegen achter elkaar spelen). Soms is er maar één seniorenwedstrijd (en daarvoor en erna jeugdwedstijden of een jurytafel), dan moeten de reserves zelf zaalwacht zitten of moet je even iemand anders regelen. Neem het schema dus goed door. Kan je niet? Ruil dan met iemand anders uit je team. Wil je weten wat je als zaalwacht precies moet doen? Dat kun je hier op onze website lezen.

Er zijn twee handige manieren om het programma te benaderen:
- het programma per ronde
- het programma per team
Je vind deze links ook via het menu onder het kopje korfbal.

Updates:

  • 11/11 definitief programma geplaatst
  • 11/11 verzameltijden en zaalwacht senioren/jurytafel toegevoegd
  • 12/11 vervoer en overige zaalwacht 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties