Dit weekend speelden KCC/CK Kozijnen 1 en 2 een uitwedstrijd tegen Blauw-Wit in Amsterdam en beide teams pakten de volle winst!

KCC/CK Kozijnen 2 beet de spits af. Blauw-Wit 2 scoorde in de eerste minuut de 1-0, maar dat bleek na afloop hun enige voorsprong van de wedstrijd te zijn. Dankzij een zeer hoog schotpercentage leidde het tweede bij rust met 6-16. Na rust zakte het percentage iets maar het tweede kwam nooit in gevaar en boekte een prachtige 15-25 overwinning. Het tweede won de afgelopen jaren wel vaker (thuis) van Blauw-Wit, maar het is zeker 10 jaar geleden dat Blauw-Wit 2 op het veld met zo'n groot verschil verloor. Een klasse prestatie dus van de ploeg van Jacco en Henno!

Daarna was het het de beurt aan het eerste van KCC/CK Kozijnen tegen Blauw-Wit, dat een aantal belangrijke spelers miste. Ook hier liet de eerste helft door hoge percentages van de zwart-witten eenzelfde beeld zien als bij het tweede. Blauw-Wit nam een 1-0 voorsprong (de enige deze wedstrijd), maar het eerste liep daarna uit naar een 7-12 ruststand. Na rust veranderde Blauw-Wit van tactiek en ging extreem achter verdedigen. Het duurde even voordat KCC/CK Kozijnen zich daarop had ingesteld waardoor de Amsterdammers konden terugkomen tot 12-13 en 13-14 en zo brak er een spannende slotfase aan. Mede doordat de wissels goed uitpakten was de ploeg van Robin en Wilrik op tijd weer bij de les en won uiteindelijk met 15-18.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties