Jimmy van Nijnatten terug bij KCC/CK Kozijnen in rol van individuele trainer, samen met Wout Schouten

KCC/CK kozijnen heeft talentontwikkeling hoog in het vaandel staan. Met een jonge selectie die groeiende is, geven we dit vorm door de spelers een individueel trainingsprogramma aan te bieden. Hierin worden technische vaardigheden en fysieke fitheid gecombineerd en afgestemd op het profiel en de wensen van de spelers.

Afgelopen seizoen werden de spelers van de selectie hierin begeleid door Berry Buis (mede eigenaar van Sportlijf), Wout Schouten en Robin Diepenhorst. Met de input van spelers werd een programma opgesteld om ze verder te helpen zich te ontwikkelen tijdens een extra trainingsmoment.

Wout Schouten is sinds dit seizoen aan de slag gegaan met de spelers van onze selectie. Wout was als trainer in het verleden actief bij ONDO en KOAG. “Als trainer ben ik altijd bezig geweest met het beter maken van spelers. Op de reguliere ‘teamtrainingen’ merk je dat de focus toch al snel uitgaat naar de wedstrijdvoorbereiding en het team. Het is mooi om nu een moment te hebben om volledig te focussen op het individu. Zij bepalen waar we mee aan de slag gaan, en ik help ze daarbij. Als we stappen kunnen zetten die je vervolgens terugziet in de wedstrijd voelt dat als een overwinning.”

In Jimmy van Nijnatten hebben we een opvolger voor Robin Diepenhorst gevonden, die volgend jaar samen met Wilrik Wassink trainer van het eerste team van KCC/CK Kozijnen zal zijn. Jimmy is geen onbekende voor de club. In het verleden heeft hij enkele jaren trainen gegeven aan het eerste, tweede, derde en de A1 van KCC/CK Kozijnen. “Toen vorig jaar het plan werd uitgewerkt om spelers individuele training aan te bieden was ik direct enthousiast. Helaas kon ik toen nog niet instappen vanwege andere zaken. Spelers op individueel niveau ondersteunen is altijd mijn werkwijze geweest als trainer. Ik haal er plezier uit om spelers te begeleiden bij hun eigen leerproces.”

De technische commissie is trots op de stappen die gezet worden om een completer topsportprogramma te bieden aan spelers. Met Wout Schouten en Jimmy van Nijnatten hebben we twee trainers die een mooie bijdrage kunnen leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van de spelers.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties