'Let the games begin!' / Laat de Korfbal League maar komen/ de nieuwe zaalvloer ligt erin.

Sportief Capelle heeft in Sporthal Schenkel een prachtige nieuwe zaalvloer gerealiseerd en wat is hij mooi.

IMG 20200529 101959 (500)

Via Twitter was er al een foto zichtbaar, maar met bijgaande foto's nog wat extra inkijk in de sporthal met onze nieuwe vloer. Laten we er ook vooral voor zorgen dat we de vloer en het materiaal met respect behandelen zodat we er zo lang mogelijk van kunnen genieten. Dus geen schoenen die buiten gedragen worden op onze nieuwe vloer en ook zeker geen champagne.

De ledverlichting die al eerder gerealiseerd was komt nu ook beter tot uiting, dus voor de korfbalfotografen en de livestream een mogelijkheid om nog mooiere beelden te maken. 

De sponsorcommissie is alweer of nog steeds bezig om onze huidige sponsoren voor KCC te behouden en nieuwe sponsors aan te trekken. Welke sponsoren er komend zaalseizoen bij ons aan de muur hangen? We wachten het af.

Verder zijn we achter de schermen bezig om de zaal nog mooier en bruikbaarder te maken voor het nieuwe zaalseizoen waarin KCC weer in de Korfbal League speelt. 

IMG 20200529 102403 (500)

We hopen dat tegen de tijd dat het nieuwe korfbalseizoen weer begint de wereld in zijn geheel, en het sporten in het bijzonder, weer een beetje genormaliseerd is en dat we van seizoen 2020/2021 een topseizoen kunnen maken met in ieder geval een fantastisch mooie nieuwe vloer.

Saskia van Vlaanderen-Kanij

Commissie Onderhoud/ KCC contact Sportief Capelle

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 2 maart 2024 tegen LDODK/Rinsma Modeplein 1 om 19:00 uur in sporthal Schenkel.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties