Nu het leven opeens een bijzondere draai maakt, is het tijd om achterstallige taken uit te voeren en daar is het behalen van je spelregelbewijs er wellicht wel een van!

 

De tijd heeft niet stil gestaan en door de komst van de KNKV-app ben je waarschijnlijk in het bezit van een Sportlinkaccount. Met dit account kun je ook inloggen om je korfbalmasterz te halen. Dit doe je door op www.korfbalmasterz.nl te kiezen voor LOG IN VOOR JE BEWIJS. Dit houdt ook in dat accounts die lang niet zijn gebruikt zijn vervallen.

Inmiddels is het behalen van een spelregelbewijs voor senioren en A-spelers verplicht gesteld door het KNKV. Voor de B-leden (vanaf 14 jaar) geldt dat dit per september 2020 verplicht.

Heb je problemen met het voltooien van de levels vraag dan een teamgenoot of trainer/coach eens of die je wil ondersteunen. Kom je er toch niet uit stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan kunnen we kijken hoe we je daarin kunnen ondersteunen.

Waarom het spelregelbewijs?
Naast het feit dat het fijn is op de hoogte te zijn van de korfbalspelregels en dit bijdraagt aan het plezier in het spelen van een wedstrijd. Bovendien is besloten dat het voor ieder KCC lid wenselijk (verplicht) is om deze cursus met een voldoende resultaat af te sluiten. Op deze manier zullen we als vereniging onze kwaliteiten kunnen vergroten evenals het plezier voor velen. Ook zal dit er aan bij dragen dat de wedstrijden altijd gefloten worden door iemand met kennis van zaken en tot slot hopen we talenten te ontdekken om onze scheidsrechterspoule te vergroten! Immers met het behaalde spelregelbewijs heb je toegang tot het volgen van een scheidsrechteropleiding.

Heb je vragen of wil je als ouder ook meedoen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt antwoord. Inmiddels zijn ook een aantal ouders opgeleid en hebben plezier van de kennis die zij hebben opgedaan, langs de lijn of als scheidsrechter.

Succes!

Nanda Stuurman

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties