Op zaterdag 4 januari 2020 (laatste weekend kerstvakantie) organiseert KCC een Korfbal WinterFUN voor basisschoolleerlingen in Sporthal Schenkel. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 uit Capelle a/d IJssel of Rotterdam-Oost zijn van harte welkom! Het wordt een sportieve vakantie-activiteit met veel leuke spelletjes met een knipoog naar het korfbal. Deze leuke middag duurt van 14:00 tot 16.30 uur en zal afgesloten worden met het eten van pannenkoeken in onze kantine.

sneeuwpopKom jij ons helpen?
Voor deze middag zijn we nog op zoek naar vrijwilligers om een groepje kinderen te begeleiden. Heb jij tijd in de kerstvakantie? Kom dan ook meehelpen! Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld je bij Jopie Schippers of Monique Schneider.

Aanmelden deelnemers
Ouders/verzorgers kunnen hun kind aanmelden voor Korfbal WinterFUN via dit formulier. De kosten bedragen € 1,- per kind incl. eten en drinken. Aanmelden kan in de leeftijdscategorieën kleuters, onderbouw of bovenbouw. Wilt u meerdere kinderen aanmelden, vul dan het formulier meerdere keren in. Vragen? Graag via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Alvast bedankt!

Details
Datum: zaterdag 4 januari 2020
Tijd: 14:00 tot 16:30 uur, aansluitend eten in de kantine
Plaats: KCC, Sporthal Schenkel, Capelseweg 39, Capelle a/d IJssel

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties