De eindstand van de rompregeling van het veld is zondagavond bekend geworden. Het veldseizoen is door de arbitrage goed afgesloten met een bonus op het aantal verplichtingen van 6. Dank daarvoor aan iedereen die zich daarvoor ingezet heeft!

We moesten 120 verplichtingen wegwerken en hebben er 126 gedaan. Alle extern gefloten/beoordeelde en waargenomen wedstrijden vallen hieronder alsook de wedstrijden die we terugkregen van de bond (11 stuks) die door KCC/SO natural zelf gefloten moesten worden en ook de 3 stuks die wij kado hebben gekregen van IJsselvogels. KCC heeft al een aantal jaar een goede samenwerking met een aantal andere verenigingen/scheidsrechters en waar wij kunnen helpen we elkaar om uit de boetes te blijven en waar het lukt de bonus in te gaan. Uiteraard konden onze externe fluiters alleen buiten de deur fluiten omdat een groep scheidsrechters en de aangewezen teams de wedstrijden bij KCC thuis hebben gefloten. Ook dit is dus zeer belangrijk en onze dank gaat dus ook uit naar de 'interne fluiters' en spelers die namens hun team gefloten hebben.

Na een maximale bonus in de zaal is het dus nu ook op het veld gelukt om uit de boetes te blijven en in ieder geval in de bonus te eindigen. Mijn dank (uiteraard mede namens geheel KCC) is weer heel groot voor jullie onvermoeibare bijdrage aan het behalen van dit resultaat.

Met vriendelijke groet,
Saskia van Vlaanderen-Kanij
Coördinator Arbitrage

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 10 juni 2023 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties