Onze toppers van de B1 zijn uitgenodigd om te komen oefenen tegen het Portugese nationale team U17. Van 1 t/m 5 juni zal de B1 diverse wedstrijden en gezamenlijke trainingen afwerken in Lissabon. Het Portugese team is dan in voorbereiding op het WK (eind juni in Eindhoven), en wil zich dolgraag meten met onze B1. Een unieke kans voor onze spelers!

A.s. zaterdag 23 maart speelt de B1 om 14:15 uur in Bennekom tegen DVO/Accountor B1 de kwartfinale om het kampioenschap van Nederland bij de B-jeugd.

Om de reis en het verblijf te kunnen bekostigen organiseert de B1 daarna - rondom de wedstrijd van het eerste - een sponsoractie. Zo wordt er zelf gebakken cake verkocht, is er een loterij (lootjes kosten 1 Euro) en kan je de uitslag raden voor 1 Euro.

Kan je zaterdag niet maar wil je toch een bijdrage geven? Dat kan altijd! stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zetten je mail door. Bedrijven kunnen op verzoek voor hun sponsorbijdrage een factuur ontvangen. In ruil voor je bijdrage vermelden we het bedrijf op website, narrowcasting en de Social Media kanalen. Er hebben zich al een paar sponsors gemeld, en we hopen dat er nog een aantal volgen.

Alle bedragen, klein en groot, worden bijzonder gewaardeerd!

Van de reis zullen we uiteraard uitgebreid verslag doen.

Vamos para Lisboa!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties