Aankomend seizoen zal Frits Wip samen met Ed van der Steen het trainers duo vormen bij het vlaggenschip van onze vereniging.

De in Uithoorn woonachtige trainer heeft als speler van Rohda verschillende landstitels en Europese titels, zowel op het veld als in de zaal in de wacht gesleept. Met 22 interlands op zijn naam, was hij ook van grote waarde voor het Nederlands team als speler. Als coach is Wip actief geweest voor onder andere OVVO, Excelsior, Groen Geel. Hij neemt hierdoor veel ervaring met zich mee in zowel de hoofdklasse als de Korfbal League.

“KCC is een mooie vereniging met veel potentie. We hebben te maken met een jonge groep met veel talent, die op het hoogste niveau moeten acteren. Dat gaat gepaard met ups en downs, maar met de juiste begeleiding zijn ze in staat om te groeien en alleen maar beter te worden."

Met het duo Wip en Van der Steen heeft KCC/SO natural volgend seizoen een tweetal in huis, dat in de ogen van de technische commissie en het bestuur in staat is om de volgende stappen met de selectie te zetten.

Wip is afgelopen weekend kampioen geworden met zijn huidige ploeg, Tempo, en mag zich daardoor mengen in de strijd om promotie naar de Korfbal League. Wij wensen hem en zijn ploeg dan ook veel succes komende weken!

De Technische Commissie

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties