Zaterdag speelde KCC/SO natural al weer haar laatste veldwedstrijd omdat de veldcompetitie i.v.m. het EK korfbal pas na de zaal wordt vervolgd. De tegenstander was DVO/Accountor in Bennekom.

KCC/SO natural startte goed, en na een kwartier stond de ploeg van Richard van Vloten en Marc Verberk dan ook voor met 3-6. Net als vorige week was het tweede deel van de eerste helft echter matig van de zwart-witten zodat het bij rust 14-9 stond in het voordeel van DVO/Accountor.

Een flink aantal wissels zorgden in de tweede helft voor de ommekeer, KCC/SO natural was in fases beter dan DVO maar nooit werd het gat kleiner dan 3 punten. Met nog drie minuten te spelen stond het 23-19 voor DVO. Met een allerlaatste krachtinspanning werd het 23-22 maar de gelijkmaker in de laatste minuut viel helaas niet. 

Door deze nederlaag blijft KCC/SO natural op twee punten staan, nog steeds op een veilige plek aangezien TOP (A) op nul punten staat. De competitie wordt vervolgd na de zaal.

Doelpunten:  Christian Dekkers 6x, Steven Verhoeff en Stephan Groeneweg ieder 4x, Gertjan Meerkerk en Eliza Roest ieder 2x, Sven Wierenga, Mandy Biesbroek, Milou Wierenga en Stefan Dekkers ieder 1x.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties