De supporters die naar Amsterdam waren afgereisd zagen KCC/SO natural een redelijke eerste helft spelen met een 7-9 voorsprong in de rust als gevolg. Dat was niet alleen te danken aan de goede verdedigende druk van de ploeg van Bongers en Carolus, maar vooral aan het gebrek aan schotkracht bij de Amsterdammers.

Na rust stelde Blauw Wit echter orde op zaken en scoorde 17 keer. Daar kon KCC/SO natural maar één schamele goal tegenover zetten zodat het met nog 7 minuten te spelen 21-10 was. De eindstand werd uiteindelijk 25-13. Een wedstrijd om snel te vergeten voor de zwart-witten die zich naar het einde van het seizoen lijken te slepen.

Helemaal veilig is de ploeg nog niet, AW.DTV staat 4 punten achter maar zou KCC/SO natural nog kunnen achterhalen en dan is het onderling resultaat in het voordeel van de Amsterdammers. Zondagmiddag bleek Fortuna/ Delta Logistiek gewonnen te hebben van AW.DTV, waardoor KCC/SO natural ook volgend seizoen in de Ereklasse speelt.

Doelpunten:  Stephan Groeneweg 5x, Steven Verhoeff en Sven Wierenga iede 2x, Demi van Oosten, Milou Wierenga, Mariska Brands en Mark Behrens ieder 1x.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties