Omdat we merken dat nog niet iedereen even handig is met het digitale wedstrijdformulier (DWF) en er ook regelmatig ouders als invalcoach stoeien met het DWF is er op woensdag 6 april van 19:30 tot circa 21:00 uur een voorlichting over het DWF waar ook vragen gesteld kunnen worden.

Iedereen die interesse heeft, is voor deze bijeenkomst uitgenodigd. Of je nu speler, coach, trainer, ander soort lid of ouder van een lid bent, je bent van harte welkom. Weet je nog niets van het DWF, heb je een specifieke vraag of loop je wel eens tegen een probleem aan of ben je gewoon geïnteresseerd in hoe e.e.a. werkt, laat het ons weten en meld je aan. Je kan dan als je dat wil ook alvast je vraag stellen zodat we nog beter de sessie kunnen voorbereiden.

We horen graag van je en zien je graag verschijnen en stel ook vooral je vragen (domme vragen bestaan niet!) zodat we op het veld weer goed aan de slag kunnen met het DWF.

Wel graag even aanmelden zodat we weten hoeveel mensen er ongeveer komen. Aanmelden graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,
Saskia van Vlaanderen-Kanij

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties