Vandaag spelen TOP Arnemuiden en KCC/SO natural de tweede wedstrijd in de kruisfinales. De wedstrijd begint om 17:00 uur. Natuurlijk is niet iedereen in staat om bij de wedstrijd TOP (A) - KCC/SO natural te zijn. Er reizen 165 supporters af naar Arnemuiden.

Kan jij niet aanwezig zijn? Geen probleem! Gelukkig bestaat het fenomeen 'Social Media'
Net als bij de wedstrijd in Capelle aan den IJssel zal kv TOP Arnemuiden weer een livestream verzorgen. Dit doen zij via de site Periscope. Hoe kan jij die wedstrijd dan zien?

Livestream 
Twitteraccount @ArnemuidenKVTOP zal een tijdje voor de wedstrijd een link naar de livestream plaatsen. Wij zullen deze link vervolgens delen via Twitter en Facebook. Het is aangeraden/noodzakelijk om een Twitter- of Facebook account te hebben en een van de bovengenoemde social media accounts te volgen. 

Om de wedstrijd via je PC of laptop te kijken, hoef je enkel en alleen op de link te klikken die je naar de Periscope-site leidt. Als het goed is kun je dan zonder problemen de stream kijken. 

Als je de wedstrijd via je smartphone of tablet wilt zien, moet je de Periscope-app downloaden via de App Store. Als je vervolgens via Twitter op de gedeelde link klikt, word je automatisch doorgestuurd naar de livestream.

Twitter 
Uiteraard is onze huistwitteraar weer ter plaatse. Hij zal via de Twitteraccounts @KCCKorfbal en @KCCLiveScores updates geven van de wedstrijd. Heb je een Twitteraccount? Volg deze accounts. Wil je meepraten over de wedstrijd? Gebruik dan @KCCKorfbal en/of #topkcc in je tweet. 

Klik HIER  voor het twitteraccount van TOP (A) 
Klik HIER voor het twitteraccount van KCC/SO natural
Klik HIER voor het livescore-account van KCC/SO natural
Klik HIER voor het facebookaccount van KCC/SO natural
Klik HIER voor het Youtube-kanaal van KCC/SO natural

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 30 september 2023 tegen Valto 1 om 16:30 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties