5 maart 2016, eindelijk, eindelijk, eindelijk mag Jelle praktijkexamen doen.

Jelle PostmaJelle is al op jonge leeftijd begonnen met fluiten, omdat hij dit heel leuk vindt. Fluiten kon maar hij was formeel nog niet oud genoeg om theorie en praktijkexamen te mogen doen. Eindelijk mocht hij dan toch theorie examen gaan doen en daar was hij uiteraard voor geslaagd. Daarna nog de praktijk. Helaas had de bond ondertussen bedacht dat de opleiding anders moest waardoor Jelle een ander en langduriger traject in moest.

Zaterdag 20 februari zou D-day zijn, maar............ de wedstrijd en daarna ook nog de vervangende wedstrijd werden verplaatst vanwege de vakanties. Opnieuw inplannen en op zaterdag 5 maart 2016 (gisteren dus) ging het dan toch echt gebeuren. Wel een beetje balen dat hij als huistwitteraar van KCC/SO natural niet naar de kruisfinale van de B1 en ook niet naar de laatste competitie wedstrijd van S1 kon, maar hij wilde persé het examen doen waar hij al zo lang op heeft moeten wachten. KCC/SO natural B3 - PKC/SWK groep B3 was de wedstrijd waarop het allemaal ging gebeuren. KCC/SO natural B3 veilig en PKC/SWK Groep B3 moest nog punten halen om kampioen te kunnen worden.

Het was een leuke wedstrijd om te zien, waar genoeg gebeurde waarvoor gefloten kon worden. Jelle floot een prima wedstrijd en kreeg na afloop te horen dat hij was geslaagd. Het afrondende gesprek vond daarna plaats en een aantal mooie tips en trics kreeg hij mee voor zijn vervolg carriere.

Jelle, je hebt er lang op moeten wachten, maar namens het bestuur en de scheidsrechterscommissie heel erg gefeliciteerd met het behalen van de diploma Jeugdscheidsrechter BCD. Op naar de volgende stap!

We hopen dat je nog heel veel mooie wedstrijden mag fluiten bij KCC/SO natural en wellicht in de nabije toekomst ook in het externe traject.

Saskia van Vlaanderen-Kanij
scheidsrechtercoordinator
KCC/SO natural

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties