Oproep vanuit de selectie aan alle KCC-ers,

Het zaalseizoen is alweer in volle gang en dit zaalseizoen hebben wij met elkaar één doel voor ogen: de kruisfinales winnen en promoveren naar de KORFBALLEAGUE! Naast goed korfbal zijn veel zaken rondom de wedstrijd essentieel voor ons, zoals de staf die ons geweldig ondersteunt om optimaal te presteren. Denk aan analyses van tegenstanders, videobeelden, het bestrijden van pijntjes, gezonde hapjes voor en na de wedstrijd en het natte zweet opdweilen. De jurytafel, dames bij de kaartverkoop, EHBO, de bar en alle andere betrokkenen die het mogelijk maken om elke thuiswedstrijd van de selectie tot in de puntjes te organiseren. Onze complimenten en dank hiervoor!

Ook de steun van onze Negende Man hebben wij keihard nodig! De afgelopen jaren is wel duidelijk geworden wat een fantastische vereniging met een geweldige supportersgroep wij hebben! Bij de eerste thuiswedstrijd was het mooi om te zien dat de supporters zich weer schaarden in ons hoekje en de liederen door Sporthal Schenkel te horen waren. Helaas kenden wij een stroeve start tegen een goed Wageningen, maar we liggen nog prima op koers. Het is een lastige zaalcompetitie waarin iedere wedstrijd een belangrijke is en daarom hebben wij jullie steun hard nodig. De geweldige sfeer in de rumoerige Schenkelhal is voor elke tegenstander lastig en laten wij dit ook zeker zo houden.

Zaterdag spelen wij onze tweede thuiswedstrijd. Wij hopen dat jullie ons al feestend, zingend en schreeuwend komen aanmoedigen om zo met elkaar de overwinningen binnen te slepen! Kortom, smeer de kelen en zorg dat jij er bij bent zaterdag! Wij hebben er zin en we zullen er alles aan doen om er een fantastisch zaalseizoen van te maken!

Tot zaterdag!

De selectie

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties