Op zaterdag 13 februari 2016 is er een thuiswedstrijd van KCC/SO natural 1 tegen HKV/Ons Eibernest 1 en zullen we er weer een spektakel van maken zoals jullie gewend zijn bij KCC/SO natural. 

Wil jij een keertje meer oplopen met de helden van het 1e van KCC/SO natural. Dit is je kans! Meld je aan, voor leden vanaf de C-jeugd, dus ook volwassenen.


Omdat we net niet genoeg teams hebben voor het team van de week willen we ditmaal jullie in de spotlight zetten. Je kan je alleen opgegeven, in een groepje of met je hele team. Maar er kunnen helaas maar 16 mensen meedoen. De selectie zal een oordeel vellen wie het leukste is.

Uiteraard moet je er wel wat voor doen om mee te dingen naar dit unieke plekje in de spotlight. Maak zo spoedig mogelijk een leuk filmpje (alleen of per team). Dit mag ook een lipdub of teamyell zijn en geef daarin aan waarom jij moet oplopen met het eerste. Post-it op Facebook en wie weet win jij wel deze strijd en sta jij 13 februari 2016 in de schijnwerpers!

Heb je vragen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Inzendingen kunnen ingestuurd worden t/m 1 januari 2016.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties