Afgelopen dinsdag was de eerste ronde van de Zuid Holland Korfbal Cup, voorheen de RTV Rijnmond Korfbal Cup. KCC/Delta Logistiek werd met de D1 en het 1e gekoppeld aan KCR uit Ridderkerk, een replica van de halve finale van vorig seizoen.

De D1 had het niet zo met "dinsdagavondkorfbalwedstrijden", want gedurende de gehele wedstrijd liep de ploeg van Mariska Brands en Julian Middelkoop achter de feiten aan. Het heeft nog wel lang 2-1 gestaan, dus er was nog weldegelijk hoop, maar na de rust was de ploeg geen schim meer, wat uiteindelijk een 9-3 nederlaag en uitschakeling opleverde.

Om 20:30 uur uur trapte de ploeg van Bongers en Carolus in de Fakkel af tegen 1e klasser KCR. KCC/Delta Logistiek had de randapparatuur meegenomen en leverde ook de schotklokbediender (Ben) waardoor er een mooie pot korfbal op de vloer kwam. Dat KCC/Delta Logistiek hot is momenteel in de competitie, bleek ook in de beker. Ruim 80 Capelse supporters zaten dinsdagavond op de banken in de Fakkel en zagen in de eerste helft een scherpschietend KCC/Delta Logistiek, dat wel wat moeilijk los kwam van KCR.

De ruststand was hoopgevend, want er zaten best wat schutters in de Ridderkerkse formatie die wel getemd moesten worden. Het verschil bij rust was 4 doelpunten. In het tweede bedrijf ging het gas erop en vloog de Bongers/Carolus-brigade over de ploeg van Van de Graaff heen. Het was op zich een sportieve wedstrijd die af en toe stevig weer uitgevochten, met als smet op de wedstrijd een gele kaart voor de coach van KCR en direct rood voor een speler van KCR. De uiteindelijke eindstand was 19-28, een ruime overwinning, wat betekent dat KCC/Delta Logistiek donderdagvond jl. in de koker mee ging voor de 2e ronde.

Inmiddels is de tegenstander bekend. In de week van 15 december 2014, de precieze datum wordt nog bekend gemaakt, zal in Krimpen aan den IJssel, KOAG 1 de tegenstander zijn. Dit betekent met z'n allen een heerlijk avondje "sporthal de Boog"

De gehele loting ziet er als volgt uit, waarbij, bij de meeste wedstrijden de D1 aan het 1e is gekoppeld :

D16 HKV Ons Eibernest D1 - Sporting Delta D1
S16 HKV Ons Eibernest 1- Sporting Delta 1

D17 Maassluis D1- c.k.v.Albatros D1
S17 Maassluis 1- c.k.v.Albatros 1

D18 HKC D1 (Ha)- PKC / SWK Groep D1
S18 HKC 1 (Ha)- PKC / SWK Groep 1

D19 Nieuwerkerk D1- Oranje Wit D1
S19 Nieuwerkerk 1- Oranje Wit 1

D20 Vitesse D1 (Ba) -DeetosSnel D1
S20 Vitesse 1 (Ba) - DeetosSnel 1

D21 Kinderdijk D1- WION D1
S21 Kinderdijk 1 - WION 1

D22 KOAG D1/Movado D1- KCR D1
S22 KOAG 1- KCC/Delta Logistiek 1

D23 beste verliezer D1- c.k.c.ADO D1(sGrvndel)
(Vriendenschaar D1)

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties