Het definitieve wedstrijdprogramma voor de zaal is geplaatst, nu ook met vervoer en zaalwachtschema. Dit wordt de komende periode nog aanvuld met de scheidsrechters
Hou de website dus goed in de gaten voor wijzigingen/aanvullingen.

Updates:

  • 26/10 - Vervoer toegevoegd (vervoer voor de F volgt nog). Kan je niet rijden op een datum? Ruil dan zelf met iemand anders uit het team en mail het even, dan passen wij het aan.
  • 27/10 - Zaalwacht toegevoegd (volgt nog voor de F). Kan je niet? Ruil dan zelf even met iemand anders. Bij de senioren ben je zaalwacht voor of na je eigen wedstrijd (als er ploegen achter elkaar spelen) en moet je soms zelf zaalwacht regelen (dat kunnen de reserves zijn of iemand anders die je aanwijst). Neem het schema dus even goed door.
  • 27/10 - Zaalwacht bij de E aangepast (van 2 naar 1 ouder omdat er altijd 2 of 3 teams spelen).

BELANGRIJK:

  • Het vervoer- en zaalwachtschema is dankzij Sander van Houdt geautomatiseerd gevuld, daarna gecontroleerd en handmatig aangepast waar we gekke dingen zagen. Dat is een behoorlijke klus voor 416 zaalwedstrijden. Het kan dus gebeuren dat er iets verkeerds of dubbel is ingepland. Wil je iets ruilen, dan is ons verzoek om dat zelf met de andere ouders/spelers binnen het team te regelen. Uiteraard is het dan handig als jullie dat mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we dat kunnen aanpassen en op de site altijd de juiste informatie staat.
  • Wil je weten wat je als zaalwacht precies moet doen? Dat kun je hier op onze website lezen. 
  • Trainers let op: de verzameltijden zijn gevuld volgens de ons bekende standaard en soms iets aangepast. Wil je met je team op een andere tijdstip verzamelen, mail dat dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het wordt aangepast zodat iedereen weet hoe laat ze moeten verzamelen.

Er zijn twee handige manieren om het programma te benaderen:
- het programma per ronde
- het programma per team
Je vind deze links ook via het menu onder het kopje korfbal.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties