Wilrik Wassink heeft aangegeven aan het eind van dit seizoen afscheid te nemen als coach van KCC/CK Kozijnen. Na 3 jaar verantwoordelijk te zijn geweest voor ons eerste en mede verantwoordelijk voor de selectie van onze club komt er weer meer tijd voor andere dingen.

20240101   Wilrik Wassink“Ik heb me de afgelopen jaren met veel plezier en de nodige energie ingezet voor onze selectie en ik ben tevreden over de groei en de ontwikkeling die de groep heeft doorgemaakt. Trots ben ik op de status die we inmiddels hebben om meerdere topteams serieus uit te dagen en we hebben dan ook vanuit een doordacht speelplan meermaals goede resultaten tegen hen neergezet. Graag zou ik me nog jaren inzetten om de club te begeleiden, maar een goede balans zoeken in werk, korfbal en een jong gezin is belangrijk voor mij. Na 3 jaar veel tijd en energie in het trainerschap te hebben gestoken vind ik het gezond en eerlijk om de prioriteiten weer te verschuiven.”

Afgelopen jaren groeide de selectie van KCC/CK Kozijnen van onderkant van de Korfbal League naar middenmoter met de potentie om verder door te groeien en op termijn de top 4 aan te vallen.

“Daar moet ook de lat liggen. Binnen het goede trainingsprogramma waar ik nog steeds onderdeel van mag zijn, zou deze groep talentvolle spelers nog goede stappen kunnen zetten richting de (sub)top van Nederland.”

Vanaf begin januari staat een belangrijke serie wedstrijden op het programma om onze verwachtingen waar te maken en aan de buitenwacht te laten zien dat we bij de subtop willen horen.

“Tot nu toe hebben we ondanks een zwaar programma nog niet ons niveau gehaald en het zat aan het begin van het seizoen niet mee met blessures. De verwachting is wel degelijk dat we gaan laten zien dat we meer in huis hebben. Als we vanuit een goede speluitvoering, de juiste overtuiging en intensiteit spelen, gaan we de komende maanden meer wedstrijden winnen. Zo vielen in de wedstrijd tegen DOS ’46 de puzzelstukjes wel op zijn plek en dan is te zien wat deze groep in zijn mars heeft.” Aldus de trainer van KCC/CK Kozijnen.

De technische commissie vindt het jammer dat het in Wilrik Wassink een trainer gaat verliezen van kaliber uit eigen gelederen die de waarden van KCC/CK Kozijnen wist over te brengen aan de groep. We zullen ons de komende periode inzetten om de positie die Wilrik achterlaat weer op te vullen.

De technische commissie

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 20 april 2024 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties