Wij zijn blij om Vinario – waar Demi van Oosten werkt – te verwelkomen als één van onze nieuwe sponsoren voor de komende 3 jaar. Vinario is een jong en fris kantoor gespecialiseerd in Advisory & Control en gevestigd in Den Haag. Ze zetten hun kennis en ervaring bewust in en werken voor organisaties die het maatschappelijk belang dienen. Met hun diensten helpen ze non-profit organisaties om financieel volledig in control te zijn. De kennisgebieden zijn voornamelijk financial control, risk management, audit support, interne beheersing vraagstukken, subsidiemanagement, business control en subsidie audits.

De KCC-fanshop is tijdelijk niet bereikbaar.

Mocht je toch iets willen bestellen, stuur dan even een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afgelopen weken hebben we van de onderhoudscommissie wat oproepen gedaan voor hulp bij klussen op en om het veld. Op beide vrijdagen in de mei vakantie hadden wij slechts 2 handen extra en uiteraard waren wij blij met de handen van Timothy, maar het is toch wel erg teleurstellend dat er niet wat meer leden kwamen helpen.

Na wederom een week rust werd zaterdag in Delft de return tegen Fortuna gespeeld. Eerder (zaterdag 11 mei 2024) lukt het de ploeg van Wilrik Wassink en Henno Ploeg niet om te winnen van de Delftenaren (10-19). Ditmaal was het een hele andere wedstrijd, waarbij Fortuna slordig speelde, veel kansen kreeg maar niet zuiver was. KCC/CK Kozijnen speelde tegen deze topploeg een goede wedstrijd maar vergat in de laatste zes minuten van zowel de eerste als tweede helft de trekker over te halen. Zodoende stond er na het laatste fluitsignaal van scheidsrechters Ronald Buis en Jeffrey Miechels een nipte 15-14 nederlaag op het scorebord. Iets wat in deze wedstrijd niet nodig was geweest.

De wedstrijd Movado E2 - KCC/CK Kozijnen E7 op zaterdag 8 juni heeft een nieuwe aanvangstijd. De wedstrijd start nu om 13:00 uur.

Klik hier voor het complete programma van KCC/CK Kozijnen E7.

Op maandag 3 juni en woensdag 5 juni kun je bij korfbalvereniging KCC/CK Kozijnen meedoen met de speciale Doe Mee-trainingen.
Iedereen van 2 t/m 12 jaar is van harte welkom, ook als je nog nooit hebt gekorfbald. 
Meedoen is gratis! Na afloop is er voor alle deelnemers een leuke verrassing.

In het weekend van zaterdag 25 mei wordt er onderhoud gepleegd aan de Van Brienenoordbrug.

Tijdens de werkzaamheden is de A16 parallelrijbaan tussen knooppunt Ridderkerk en afrit 25 Capelle aan den IJssel afgesloten voor alle verkeer, inclusief hulpdiensten en openbaar vervoer.
Ook de op- en afritten 24 Feyenoord en de afrit 25 Capelle aan den IJssel zijn afgesloten. Oprit 25 Capelle aan den IJssel blijft open.

Dit betekent dat het verkeer vanuit het zuiden geen gebruik kan maken van de afslag Capelle aan den IJssel op de A16. U kunt doorrijden en via de A20 KCC/CK Kozijnen gewoon bereiken. Wellicht is het wel handig om rekening te houden met extra reistijd.

Zie https://www.rijkswaterstaat.nl/nieuws/archief/2024/05/a16-van-brienenoordbrug-dicht-voor-onderhoud-24-mei-3-juni-2024.

Zaterdag 22 juni gaan we seizoen 2023-2024 afsluiten. Dat doen we met activiteiten voor iedereen.

Opgeven voor de activiteiten en het eten is niet meer mogelijk.

Slotdag Pukkies, KangoeroeKlup en F-jes
Zaterdag 22 juni gaan we op reis met de Pukkies, KangoeroeKlup en F-jes.
We beginnen om 9:30 uur en eindigen na ons bezoek aan diverse landen om 11:00 uur. Hierna eten we nog een lekkere pannenkoek met elkaar. Wil je daarna nog blijven hangen en kijken naar de andere kinderen, dit is uiteraard geen probleem!
Opgeven kan via dit formulier en vergeet daarop niet aan te geven of je vader en/of moeder ook kan helpen bij deze dag. Alle hulp is meer dan welkom!

Slotdag E, D en C
Zaterdag 22 juni sluiten ook de E, D en C het seizoen af.
We starten met de E, D en C om 11:30 uur en eindigen om 14:00 uur. Tijdens dit tijdsblok gaan we als diverse landen de strijd aan tegen elkaar. Na al die inspanning hebben ook deze kinderen een heerlijke pannenkoek verdiend. Tijdens het eten van de pannenkoek kun je kijken naar de ouderen die dan de onderlinge strijd met elkaar aan gaan.
Opgeven kan via dit formulier en vergeet daarop niet aan te geven of je vader en/of moeder ook kan helpen bij deze dag. Alle hulp is meer dan welkom!

Slotdag B t/m Senioren
Als laatste zullen de B t/m de senioren de dag afsluiten op zaterdag 22 juni. De starttijd voor deze groep is 14:30 uur en het duurt tot 17:00 uur.
Geef je als groep (6-8 personen) op via dit formulier en kom erachter tegen welke landen jullie de strijd aan moeten gaan. Dresscode: kom verkleed als het land dat je toegewezen krijgt.

Culinaire afsluiting seizoen voor iedereen
Na de activiteiten in de ochtend en middag is iedereen 's avonds welkom om vanaf 18:00 uur gezamenlijk met lekker eten het seizoen af te sluiten. Ook ouders van onze jeugd zijn welkom! Het eten zal in buffetvorm zijn met gerechten uit verschillende landen (voor-, hoofd-, en nagerecht). Kinderen kunnen kiezen voor een kindermenu. Geef je hier op voor het eten.

Slotfeest
Na het eten is het tijd voor feest. Voor het feest is opgeven niet nodig. We gaan daar met z'n allen een gezellige avond van maken. Er is geen dresscode, maar het thema is ook hier landen.

Beste leden van de Club van 50,

Over een kleine twee weken is het zover: de ledenavond voor de Club van 50! We hopen natuurlijk dat jullie er allemaal bij kunnen zijn.

Pubquiz
Zoals eerder aangekondigd organiseren we op vrijdag 24 mei een clubavond voor jullie allemaal. Jullie zijn welkom vanaf 19.00 uur, waarna we om 19.30 uur starten met een superleuke pubquiz. Onder leiding van een quizmaster strijden jullie in teams voor de winst!

Hapje & drankje
Als lid van de Club van 50 is deze avond voor jullie natuurlijk gratis. Wij zorgen voor een lekker hapje & drankje tijdens de avond. Elk clublid krijgt 3 consumptiemunten waarmee je per munt een drankje kunt halen. Eventuele extra drankjes kun je gewoon bestellen bij de bar, maar zijn voor eigen rekening.

Laat weten of je komt
We gaan ervanuit dat jullie er allemaal bij zijn 🙂 maar in verband met de voorbereidingen & inkopen krijgen we dit graag nog bevestigd door jullie. Neem gerust ook je eventuele partner mee. Willen jullie ons uiterlijk a.s. zaterdag 18 mei laten weten of jullie er wel of niet bij zullen zijn? Dat kan door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (je mag het ons natuurlijk ook persoonlijk laten weten).

Nog even alles op een rijtje:
Wat: Pubquiz met een hapje & drankje
Wanneer: Vrijdag 24 mei, inloop 19:00 uur, start om 19:30 uur!
RSVP: Laat uiterlijk a.s. dinsdag 21 mei weten of je komt.

We hopen jullie vrijdag de 24e te zien, zodat we er met elkaar een leuk quizfeestje van kunnen maken!

Groet,
Philine en Joëlle

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties