Wat alweer? Ja, want er is genoeg te doen!

Het is meivakantie en dan zijn er denk ik best wel wat mensen vrij.
Kom aub helpen met klusjes bij KCC/CK Kozijnen op vrijdag 10 mei.

Vrijdag 10 mei wordt er weer gedart bij KCC/CK Kozijnen. Om 20:00 uur zijn jullie weer welkom. Inloop vanaf 19:30 uur.

Na een week rust vanwege Koningsdag moest het vlaggenschip aantreden in eigen huis tegen het voor KCC/CK Kozijnen vrij onbekende Fiks uit Oegstgeest. De ploeg speelt knap in de Ereklasse (kan niet degraderen) en had vorig weekend nog verloren van Fortuna uit Delft. De ploeg van Wilrik Wassink en Henno Ploeg moest zich revancheren na een fikse nederlaag in Amsterdam tegen Blauw-Wit (A). In een niet al te hoogstaande wedstrijd, waar de doelpunten duur waren, kwam KCC/CK Kozijnen eigenlijk geen moment in gevaar en boekte een vrij eenvoudige overwinning.

In de week van maandag 5 juni t/m 7 juni bij korfbalvereniging KCC/CK Kozijnen meedoen met de speciale Doe Mee-trainingen.

Iedereen van 2 t/m 14 jaar is van harte welkom, ook als je nog nooit hebt gekorfbald. Meedoen is gratis! Na afloop is er voor alle deelnemers een leuke verrassing.

Ook dit seizoen gaan we weer met activiteiten en een feestje afsluiten. We maken er zelfs twee dagen van.

Na goed overleg, zal KCC/CK Kozijnen na dit seizoen afscheid gaan nemen van Pieter Korteweg. Twee seizoenen lang was hij werkzaam bij onze vereniging. De afgelopen twee jaar hebben we Pieter gezien als een trainer met veel ambitie en heeft hij zich vol ingezet om onze spelers beter te maken. We hebben spelers onder zijn leiding een mooie ontwikkeling door zien maken. Iets waar we als vereniging erg blij mee zijn!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties