Maandagavond 24 juni stond de eindschoonmaak op het programma. En wat een SUPEROPKOMST! Wat ik mooi vond was dat er ook een aantal jonge en nieuwe gezichten waren. De jongste zelfs uit de E!

Na de zomervakantie zullen de teams zich weer gaan voorbereiden op het seizoen 2024-2025. Op zaterdag 24 augustus en zaterdag 31 augustus zullen er veel oefenwedstrijden zijn. De selectie zal ook donderdag 29 augustus en dinsdag 3 september thuis oefenwedstrijden spelen.

Zodra de teams bekend zijn, zal het oefenprogramma zo spoedig mogelijk op de site geplaatst worden.

Afgelopen woensdag 19 juni 2024 was de laatste training van dit seizoen. Om dit een feestelijk tintje te geven mochten alle kinderen vanuit de F, E en de D teams iemand uitnodigen om samen met hen de laatste training te beleven. Velen hadden aan deze uitgenodigd gehoor gegeven en hun ouders en fans hadden hun sportschoenen en sportoutfit uit de kast gehaald voor deze ouder/fan-kind-training.

Help je mee? Eindschoonmaak van de kantine en andere ruimtes.

Het seizoen loopt ten einde. Nog een laatste activiteit, de slotdag van 22 juni, en dan sluiten we dit korfbaljaar af.

Ook dit jaar hebben we weer goed en veelvuldig gebruik gemaakt van ons complex. Gelukkig worden door de senioren- en A-teams wekelijks de kleedkamers schoongemaakt en anderen reinigen de wc’s, kantine en overige ruimtes.

Fijn is het om na de competitie een keer in het jaar alles eens grondig te poetsen en op te ruimen.

Vrijdag 7 juni 2024 was de laatste dartavond van het seizoen 2023-2024. Met 21 deelnemers hadden we weer een mooi aantal en omdat het de laatste avond was waren er ook kippenkluifjes en bittergarnituren. Met een drankje (vaak bier) erbij was het beregezellig. Daarbij stonden er voor nummers 1, 2 en 3 van het jaarklassement prijzen klaar.

Zaterdag 8 juni 2024, de laatste ronde van de veldcompetitie thuis tegen Blauw-Wit (A). Een wedstrijd om des keizers baard, wat geheel in het teken stond van de afscheidnemende spelers en staf. KCC/CK Kozijnen had nog iets goed te maken, want eerder in Amsterdam leed men een 18-9 nederlaag, waarbij in de 2e helft niet meer gescoord werd.

Vrijdag 7 juni spelen we al weer de laatste dartavond van het seizoen bij KCC/CK Kozijnen. Om 20:00 uur zijn jullie weer welkom. Inloop vanaf 19:30 uur.
Het wordt vast weer een leuke gezellige dartavond met aan het einde de prijsuitreiking aan de top drie van het jaarklassement.

Volgend jaar maakt de spits van Swift de overstap naar KCC/CK Kozijnen. De 25-jarige speler uit Middelburg zit vol ambitie en wil gaan ontdekken waar zijn plafond ligt bij een selectie op het hoogste niveau. Een van de meest productieve heren van Zeeland maakte met Swift onder leiding van Dennis Plantinga een ontwikkeling door naar hoofdklasseploeg, waarin Stephan wekelijks goed was voor een belangrijk aandeel in de doelpunten. Voor hem voelt dit als het perfecte moment om de stap te maken naar een club die uitkomt in de Korfbal League.

We groeien hard in onze jeugd en ook de resultaten mogen er zijn. Bij de F-jes werden zowel de F1 als F2 kampioen.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties