Nadat we dit jaar een paar keer een Vast-Partnertoernooi hadden georganiseerd, wilden we nu eens een Mixtoernooi gaan organiseren.

Na de mededeling op het prikbord dat we dit Mixtoernooi op donderdag 21 november wilde organiseren, kwamen de inschrijvingen snel binnen. En dan is het steeds weer lastig om een even aantal spelers te krijgen. Maar…….na een paar stevige oproepen is dat gelukt en konden we donderdag 21 november j.l. van start gaan met 48 spelers.

De spelers kwamen al vroeg binnen, dus werd het al lekker gezellig. Alleen….het was erg koud en tot half 11 konden de spelers zich nog warmen in het clubhuis.

Er moesten 4 rondes gespeeld worden. Twee voor de lunch en twee na de lunch.

Er was alleen gemopper over de kou en ja daar kan niemand iets aan doen. Desondanks is het een leuke dag geweest en voor herhaling vatbaar.

Er waren leuke prijsjes te winnen, o.a. voor de beste heer en de beste dame en….we hadden nog een poedelprijs. Abdoul el Haik was de 1e. beste heer, Gerard Lindenhof de 2e, en Ben Verheijen de 3e. Ada Dommershuijsen was de 1e beste dame, Margaret Gerrese de 2e. en Tiny van Bregt de 3e. Dan was er nog een prijs voor Melt Hekman die 10e. was geworden en voor Koen de Groot die 20e. was geworden. En Ans Visser kreeg ook nog een prijsje dat zij 30e was geworden. De poedelprijs kreeg Lydia Ververs.
Allen hartelijk gefeliciteerd met deze prijs.

Dan vergeten we niet alle vrijwilligers te bedanken die deze dag weer hun beste beentje hebben voorgezet.

Ria de Leeuw

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties