Zowel KCC/Delta Logistiek D1 als het vlaggenschip staan na winst op respectievelijk KCR D1 en KCR 1 in de grote finale van de Rijnmond Korfbal Cup die gespeeld wordt op dinsdag 25 februari 2014 in de DeetosSnel hal te Dordrecht. De tegenstander bij de D1 is Oranje Wit (D) D1 uit Dordrecht en het achttal van Bongers en Carolus moeten het opnemen tegen het Zwijndrechtse Albatros.

Omdat er een maximaal aantal supporters in de hal mogen, vanwege brandweervoorschriften, is het van belang dat je een ticket voor de finale besteld. KCC/Delta Logistiek heeft een aantal gelimiteerde kaarten gekregen voor de supporters. De spelers en staf van beide teams krijgen via een andere weg hun entreebewijs.

Wil jij als supporter van KCC/Delta Logistiek deze wedstrijden live meemaken? Dat kan uiteraard. Mail je gegevens (alle namen en aantal) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef aan hoeveel kaartjes je wilt bestellen. Doordat er een stormloop is geweest naar de gratis kaartjes, zijn deze helaas allemaal vergeven. Uiteraard kan je de wedstrijd(en) nog bijwonen, alleen zijn er nu kosten verbonden aan de kaarten. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 3,50 en vanaf 13 jaar zijn de kosten € 5,00. De kaartjes gelden voor de gehele avond, ongeacht of je een of beide wedstrijden komt kijken.

Houdt de site goed in de gaten wanneer de kaartjes opgehaald kunnen worden. Er gaan momenteel ruim 100 supporters richting Dordrecht ! Wij zijn erbij, jullie toch ook!?! De kaarten zijn alleen voor de aanhang van KCC/Delta Logistiek. Helaas kunnen andere supporters geen kaarten bestellen.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 8 oktober 2022 tegen KZ/Thermo4U 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

fanshop banner 160x160

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Facebook

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties