Vorig jaar oktober hebben de leden van de Club van 50 tijdens de eerste clubavond er voor gestemd om het geld van de Club van 50 te besteden aan een betonnen tafeltennistafel, speelkorf en een reservering voor de tweede kassa. Het heeft even geduurd, maar vandaag is het eerste zichtbare resultaat van de bijdrage van de Club van 50 geplaatst bij KCC/SO natural: de tafeltennistafel.

Uiteraard zal vooral de jeugd van KCC/SO natural zich vermaken met de tafeltennistafel, en dat allemaal dankzij de leden van de Club van 50. BEDANKT ALLEMAAL!! Vanochtend is de tafel officieel ingewijd door de inbrenger van het idee Saskia van Vlaanderen en ondergetekende en een groot deel van dag vermaakte de jeugd zich met een potje tafelen.

De kids kunnen met een bal een potje tafelen, maar ook een potje tafeltennis is mogelijk. Neem dan je eigen batje/balletje mee of vraag ernaar achter de bar. Daar liggen een aantal batjes en balletjes die je kunt gebruiken (en natuurlijk weer netjes moet terug brengen). 

Lijkt het je ook leuk om lid te worden van de Club van 50? Voor maar € 50 per jaar kan je deelnemen, hier lees je hoe.

Het volgende project is het plaatsen van de speelkorf, daarover volgt later meer nieuws, net als over de tweede clubavond in oktober/november.

Mark van der Waaij

Klik hier voor meer foto's van de plaatsing van de tafel.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 20 april 2024 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties