Afgelopen zaterdag werd de nieuwe overeenkomst tussen KCC/CK Kozijnen en ERIMA Nederland ondertekend. De komende 3 seizoenen zal onze vereniging in kleding van teamsportspecialist ERIMA spelen. Erima is een modern sportkledingmerk met een grote historie. Al sinds haar oprichting in Duitsland in het jaar 1900 wordt door hen sportkleding gemaakt voor allerlei sporten. Het merk is bekend met korfbal, want het is ook officieel partner van het KNKV en diverse andere KL-verenigingen.

KCC/CK Kozijnen zal de nieuwe SIX WINGS teamlijn als verenigingslijn door gaan voeren in de traditionele clubkleuren zwart met wit. Voor de wedstrijden wordt een speciaal eigen clubshirt geproduceerd, aangevuld met functionele items uit de uitgebreide ERIMA basiscollectie. De gehele clubkleding wordt aan de club geleverd i.s.m. onze trouwe partner Prints op Shirts uit Moordrecht. De huidige tenues zullen gefaseerd vervangen worden voor de nieuwe lijn van Erima.

Na de ondertekening werd in het krachthonk van de club nog een groepsfoto gemaakt. v.l.n.r.: Voorzitter Anton van der Heiden, Arian Verrijt van ERIMA, Stefan Rijkaart van Cappellen van Prints Op Shirts en penningmeester Demi van Oosten.

20220922   Erima kledingsponsor

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties