Helaas was LDODK/Rinsma Modeplein gisteren te sterk voor onze selectie en zijn er (nog) geen kruisfinales binnengesleept. Gelukkig liet het zonnetje zich, tussen de wolken door, regelmatig zien en mochten we vele vrijwilligers verwelkomen tijdens de 1e editie van het ‘KCC Festival’.

20220522   Vrijwilligers bedanktOok vanuit de jeu de boules was een grote groep vrijwilligers aanwezig. Er was gezelligheid rondom het keetje en de hamburgers waren niet aan te slepen. Bij het ondergaan van de zon werd de silent disco aangezet en heeft jong en oud genoten van muziek door de koptelefoons. Aardig wat DJ-talent is gisteravond doorgebroken, van klassiekers tot meezingers, alles is aan bod gekomen.

Tijdens het festival hebben we onze vrijwilligers bedankt en apart in het zonnetje gezet. We hebben onze waardering uitgesproken naar alle vrijwilligers die hun steentje bijgedragen hebben dit seizoen. Omdat helaas niet alle vrijwilligers aanwezig konden zijn bij het ‘KCC festival’, willen we bij deze nogmaals laten weten dat we heel blij zijn met de fantastische inzet van onze vrijwilligers dit seizoen! We willen jullie hiervoor allemaal bedankt en hopen jullie volgend seizoen weer terug te zien 😊

Groet,

Het bestuur

P.s. @alle vrijwilligers: hou je mailbox (inclusief ongewenst) komende week in de gaten, daar komt nog een kleine attentie binnen als bedankje.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 20 april 2024 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties