Beste bestuurs- en commissieleden,

Vandaag is er een mail verstuurd naar het bestuur en alle commissies over het aanmelden van doelen voor een bijdrage van de Club van 50. Om niemand te vergeten plaatsen we dit artikel ook even op de website. Meld dus nu snel je bestedingsdoel voor de Club van 50 aan!

In  november 2021 heeft de Club van 50 bijna 19.000 Euro verdeeld over diverse mooie doelen binnen KCC/CK Kozijnen. De meeste doelen zijn inmiddels gerealiseerd zoals je hier kunt lezen. In totaal heeft de Club van 50 al bijna € 35.000,- aan doelen binnen de club bijgedragen, hier lees je waar dat geld aan is besteed.

De club van 50 bestaat uit ca. 110 leden die jaarlijks 50 Euro of meer inleggen. Die inleg gebruiken we om een bijdrage te leveren aan wensen binnen onze club. De leden van de Club van 50 bepalen jaarlijks aan welke doelen zij hun geld willen besteden. Meer informatie over de Club van 50, bijvoorbeeld hoe je lid kunt worden, vind je hier

Dit jaar organiseren we sinds lange tijd weer een clubavond. Op vrijdag 4 november 2022 stemmen we met de leden waar we ons geld aan gaan besteden. We hebben ca. € 4.500,- te besteden dus kunnen we weer enkele commissies blij maken.  

Het bestuur en alle commissies hebben vandaag een mail met een formulier ontvangen om hun doelen aan te melden. Hierbij dus het verzoek aan bestuur en alle commissies om goed na te denken of jullie nog financiële wensen hebben. Individuele leden die een doel willen aandragen kunnen dit via een commissie doen. De mailadressen van de commissies zijn hier te vinden.

Bespreek de toegestuurde mail dus met spoed binnen jullie commissie en mail uiterlijk 19 oktober 2022 het formulier terug naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Succes met het uitkiezen van jullie bestedingsdoel,
Simona Thalen en Mark van der Waaij
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

Bol AlgemeenBol Algemeen

Advertenties