Wie-o-wie heeft er toevallig per ongeluk sleutels van KCC meegenomen want KCC is een heleboel sleutels kwijt.

KCC heeft een sleutelkastje waarin de sleutels horen te hangen van de bestuurskamer, bespreekkamer, twee scheidsrechters kleedkamers, spelers kleedkamers, de werkkast, alle fysioruimtes, bergingen en dergelijke (zie ook de foto).

Dit sleutelkastje wordt echter op de één of andere manier elke week een stukje leger.
We gaan er vanuit dat dit niet expres gebeurd, maar we willen toch wel heel graag de KCC sleutels terug. Behalve het feit dat het niet handig is als we een externe scheidsrechter geen sleutel van de scheidsrechters kleedkamer kunnen geven of niet meer makkelijk in sommige andere ruimtes komen, zijn dit ook best dure sleutels. 

Dringende oproep bij deze aan alle KCC-ers om door hun gewone tas, sporttas, jaszakken, broekzakken enzovoort te spitten om te kijken of er niet toevallig nog een sleutel in zit die eigenlijk in ons kastje hoort. Ook externe scheidsrechters die dit seizoen en afgelopen seizoen bij ons gefloten hebben en dit bericht lezen mogen deze actie uitvoeren.

We hopen dat als iemand één van onze sleutels vindt dit even bij ons wil melden zodat we er voor kunnen zorgen dat de sleutel terugkomt daar waar hij hoort (in ons sleutelkastje). De sleutel gewoon terugbrengen en terughangen mag ook.

Namens het Bestuur van KCC en de Commissie Onderhoud
John de Gelder en Saskia van Vlaanderen-Kanij

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/CK Kozijnen 1 nog onbekend.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties