De ambitie van KCC is onverminderd groot, ondanks de recente degradatie naar de hoofdklasse in de zaal. We verkeren als vereniging in de gelukkige omstandigheid dat ook onze sponsoren gericht zijn op de lange termijn en het volste vertrouwen hebben in de toekomst.

20190525   KCC tekenen BACSOm dit vertrouwen te onderstrepen heeft BAC besloten het bestaande sponsorcontract uit te breiden en tevens meerjarig te verlengen. Met ingang van volgend seizoen zal BAC te zien zijn op de voorzijde van het wedstrijdshirt van de selectie, en op die van de eerste B-A-C- jeugdteams. We zijn Frits Visser uitermate dankbaar voor dit grootse gebaar.

20190525   KoophuisOok sponsor Koophuis Makelaars doet een duit in het zakje. De huidige shirtsponsor van alle E- en F-teams geeft een extra financiële bijdrage samen met zusterbedrijf Assurantiën Naaborg. KCC kan hiermee de shirts van de E- en F-teams vernieuwen en extra clubtenues aanschaffen voor alle nieuwe aanwas. Ook Dave Bobbe en Maarten van den Berg willen we graag hartelijk danken voor hun extra bijdrage.

Met de hulp van vele vrijwilligers bereiken we als vereniging op allerlei vlakken mooie resultaten. Het is ontzettend fijn om te merken dat we hierbij steun krijgen van betrokken sponsoren. Zij stellen ons mede in staat om als vereniging te bloeien. Hulde!

kcc bedankt binnenkant illustratie

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 25 mei 2024 tegen Fortuna 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties